2777
2789
عنوان

اینجا روانشناس کودک داریم

84 بازدید | 6 پست

سلام عزیزانم 

دوستان اینجا روانشناس کودک داریم ؟ 

یه سوال داشتم از محضر مبارکشون

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بپرس عزیزم هر کسی تونست جواب میده

سوالم تخصصیه انگار برام دغدغه شده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوغ کفیر میخوری واسه مشکلات گوارشی خوبه ؟

خیلی سال پیش می‌خوردم نمی‌دونم عزیزم 

شنیدم خوبه اگه اصلشو پیدا کنی

عزیزم تراپیست من کارش عالیه حرفه ای به تمام معناست واقعا درکش بالاست هم تلفنی کار میکنه هم اینکه آنلاین با ویس و تایپ کردن هزینه هم برا یکساعت ۱۹۰ میگیره عالیههه

خواستی ازش نوبت بگیر 

اینم شمارش

09199541937

فقط معمولا خارج از نوبت زنگ بزنی شاید جواب نده باید بهش پیام بدی که وقت بگیری

عزیزم تراپیست من کارش عالیه حرفه ای به تمام معناست واقعا درکش بالاست هم تلفنی کار میکنه هم اینکه آنل ...

سلام بزرگوار 

ممنون که بعد اینهمه مدت که از ثبت تاپیک گذشته ، وقت گذاشتی و راهنماییم کردی 

ممنونم ❤️🙏