2777
2789

بچه ها ما عقدیم و.... داشتیم پیام می‌دادیم و

سر مادرش ناراحت شدیم ..بعدش پیام دادم بیداری گفتم بنظرت بیداری سرد نیس... گفتم نه جانم

زنگ بزنم وقت داری همین لحظه که پیام دادم تو وات بود آنلاین بود پیاممو میدید جواب نداد 

همیشه عادتشههه ‌پیاممو‌ جواب نمیدع ولی آن هست تو وات یا زنگ بزنم آن هست جواب نمیده 

منم خیلییی بهم بر خوردباشه عین یه مزاحم رفتار کن یادم می مونه همه اینا رو که بهت به خوبی پیام میدم بپرسم بیداری گفتم بیدار باشی زنگ میزنم اما توده دقیقه تو واتی پیام منو میبینی جوابمو نمیدی باشه می خوام یه مدت گوشیمو خاموش کنم 

اما فکر کنم خوابید جواب نداده 

بنظرتون گوشیم خاموش کنم یه مدت ... تا سرش به هوش بیاد قدر بدونه 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

اعصابم داغون می 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه‌ وقتایی آدم میخواد برای خودش وقت بذاره حالا چه توی فضای مجازی چه دنیای واقعینباید گیر بدی

عزیزم  خودش زنگ نمیزنه 

وقتی من نزنم قهر می کنه من بزنم هم جواب نمیده 

ن چرا خاموش کنی فقط توام مثل خودش رفتار کن شایدم دستتش بند بوده یا خواب بوده آنلاین زده

نه همیشه همین کارو می کنه 

خسته شدم از این رفتار

ن بابا کشش ندهراجبش حرف بزنین قهر نکنین

اصلا نمیفهمههه‌ هزار بار گفتم بهش که نکن 

دیگه آدم خسته میسع

انقد دردسترس نباش جواب نمیده توام مثه خودش رفتار کن دیر سین کن اصلا سین کن بگو کار داشتم شلوغ بودم ج ...

باشه 

الان چیکار کنم گفتم خاموش می کنم.

اگ باز قهر مون بزرگ تر سه چی

چه دستاویز محکمی هم براش جور کردی که سر عقل بیاد و قدر بدونه ،

گلم با ابن چیزا درست نمیشه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود