2777
2789

تو تاکسی نشیته بودم ی اقایی بعد من سوار شد و شروع کرد هی به بینی کشیدن و عطسه و ... گفتم چه بیشعوره خب ی ماسک میزدی بینیمو با شالم گرفتم و  شیشه رو دادم پایین. ی مقدار جلوتر یکی پیاده شد گفتم ای بابا کاش این پیاده شه حالمونو بهم زد. بعد جلوتر من پیاده شدم و رفتم صدام کرد دیدم گوشیم افتاده کف خیابون تو بارون بیچاره برداشت اومد دنبال من. کلی خجالت کشیدم از دیدگاهم و با خودم دارم فکر میکنم منی که هرگز گوشیم رو رو پام نمیذارم اگه اون پیاده شده بود کی میخواست متوجه گوشی من تو اون تاریکی و بارون بشه.

خدایا شکرت برلی لطفهای بی هنگام

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر روم تاثیر گذاشت این تاپیک

خدارو شکر🌺💗

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
یه نون بده دست یه گرسنه و ثوابس رو ب اون تقدیم کن لطفا

باشه حالا چرا دعوا داری😁😊

عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد

بله واقعا. البته این عدو نبود شاید خدا میخواست من بفهمم نباید با ی رفتار بد کسی رو سرزنش کرد و ازش بت بدی ساخت اونم بنده خداست و منشا خیراتی در عالمه

بله 🥰 من هم برام اتفاق افتاده ، از یه جایی فهمیدم نخ زود از کسی خوشم بیاد نه بدم بیاد 🥺

آره واقعا این درسته

بله واقعا. البته این عدو نبود شاید خدا میخواست من بفهمم نباید با ی رفتار بد کسی رو سرزنش کرد و ازش ب ...

منم بارها برام اتفاق افتاده که نسبت به کسی بدبین بودم و دقیقا همون آدم یه‌جایی شده فرشته‌نجاتم🤝

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝