2777
2789
عنوان

بیایید دلیل درس خوندنتون رو بگین

258 بازدید | 40 پست

چرا درس میخونین 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسیدن به جایگاه اجتماعی و مالی خوب

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

فقط و فقط بخاطر خوشحالی مامانم ....دعام کنین به هدفم برسم ببینم که میخنده 🫂

از ته دلم میخوام ب رویایی ک تو ذهنت از همه دست نیافتنی تره برسی

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
پول پول فقط پول

میخوای چ شغلی داشته باشی

اگه میگفتی چرا نمیخونین زیاد ح ف داشتم برا گفتن

خب شما چرا نمیخونی و بگو

چون برا کنکورم خیلی زحمت کشیدم و دلم نمیخواد رشتمو از دست بدمچون دوس دارم شاغل بشم و مستقل بشم و رفا ...

رشتت چیه عزیزم

اول بخاطر خدا و امام زمان و قشنگ کردن دنیا با هدفم✨

دوم عرق ریختن و ۱۹ سال زحمتو کارگری بابام ، که نذاشت حسرت هیچ چیزی تودلم بمونه ❤️

سر افرازی مامانم 🙃

خوشحال کردن مامانبزرگم 🥺

کور کردن چشم خاله و عمه هام🤣

آخرش علاقه خودم 😁🌹

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑