2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک که میگه بچه دار شدن انگار جرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 101 پست
فرا پس فردا ۴ تا بچه کمر همت و بست برای لباس و دوچرخه توپید بهش اونوقت خوشحالی کنه

عزیزم این همه گروه خیریه. دائم دل یه بچه رو شاذ کنید دوچرخه میخواد تخت میخواد کوفت و زهر مار میخواد.هر کدوم از ما ممکن هر لحظه بدبخت بشیم و بچه هامون بی سرپناه ولی کسی که نداره تو روخدا نیاره

خدایی زیادم هس بدنیا بیاری بشینی گرما زده شدنش رو ببینی،من ک جیگرم کباب شد واسه بچم

اهواز کلا خیلیییی بهش بی توجهه ایی میشه، 

من خودم اصفهانم شوهرم کارش اهوازه. 

قرار بود بیام اهوازو ببینم برا زندگی بیام اهواز. 

ینیا سر سه روز فرار کردم. 

تازه اذر ماهم اومدم ک هوا خوب بود 

خود اهوازیا میگفتن همه میخان برن اصفهان تو برا چی میخایی بیایی اینجاا

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دو سه تا از این تشت یا لگن بچه بگیر همیشه پر از آب باشه، حداقل وقتی توی گرما آب و برق قطع میشه ب ...

باید یا تشت بگیرم یا منبع بذارم اینجوری فایده ندارد بچه هام گرما زده میشن ،خدایی دلم واسشون کبابه

[QUOTE=380378131]گرانی واقعا بهانه کمیه؟بچه واقعا خوراک خوب لباس خوب نمیخواد؟[/QUOTEگرونی تا چند سال ...

تا چند سال پیش؟الان که هزینه شیر خشک و پوشاک نسبت به همون موقع ده برابر گرونتر شده خود شیر خشکم به زور پیدا میشه 

هزینش زیاد شد؟

ما پارسال انجام دادیم لوله کشی رو خود همسرم انجام داد، تانکر هزار لیتری چهارمیلیون وصدگرفتیم لوله هاهم فکر کنم سه تومنی شد

لطفالایک نکنید،ممنون