من خودم دوتا بچه دارم خوزستان زندگی میکنم تو این گرما برق نداشتیم همینجور بچه هام عرق میریختن،وقتی برق قطعه آب هم نداریم ک ببرمشون تو حمام یه کم خنک بشن،الان دوباره میبینم آب قطعه ،بچه نیازهای اولیه ک آب و برقه نمیخواد؟چقدر دلم واسه بچه هام سوخت ،الان بچه کوچیکم خودشو کثیف کرده اب نیست ببرمش حمام،ظلمه بچه آوردن ظلم
خب آب و برق که دست پدر و مادر نیس الان من برم یقه بابامو بگیرم بگم چرا منو به دنیا آوردین آب و برق ن ...
بله هر کی نمیتونه نیازهای اولیه بچه پوشک پ شیرخشک و یه سرپناه رو تامین کنه احمقه.من نمیگم چلوکباب بتونی هر روز بدی به بچه ولی بتونی خوراک و پوشاک و در حد معمول تهیه کنی و یه سر پناه داشته باشند بچه هات.دیگه اینقدر مملکت مشکلات داره که هر لحظه هممون ممکنه دچار بدبختی بشیم لاقل اونی که میدونه الان بدبخت نیاره
خب شما بچت رو شش سال پیش به دنیا آوردی از کجا باید میدونستی مملکت اینجور میشه
خوب فکر کن اللن با این وضع که واریم میبینیم همه چی به قهقرا رفته چطور دلمون بیاد بچه بیاریم
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره