2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک که میگه بچه دار شدن انگار جرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 101 پست
گرانی واقعا بهانه کمیه؟بچه واقعا خوراک خوب لباس خوب نمیخواد؟

همسر من مهندسه نفته 

خودمم پرستارم. 

قطعا از پس هزینه ها برمیایم. 

مگه قراره همه بچه ها بی پول باشن یا تو فقر مالی بزرگ بشن، 

شایدی اونی ک میاره توانایی مالیشو داره

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب آب و برق که دست پدر و مادر نیس الان من برم یقه بابامو بگیرم بگم چرا منو به دنیا آوردین آب و برق ن ...

من ک گفتم خودم دوتاشو دارم کلا گناه دارن گرمازده بشن،جیگرم کباب میشه وقتی میبینم

کارگر ما سه تا بچه داره با ذوق اومده میگه اسم برای چهارمی انتخاب کنید اونوقت حقوقش نهایت ۲۵ تومنه ،م ...

فرا پس فردا ۴ تا بچه کمر همت و بست برای لباس و دوچرخه توپید بهش اونوقت خوشحالی کنه

خب آب و برق که دست پدر و مادر نیس الان من برم یقه بابامو بگیرم بگم چرا منو به دنیا آوردین آب و برق ن ...

بله هر کی نمیتونه نیازهای اولیه بچه پوشک پ شیرخشک و یه سرپناه رو تامین کنه احمقه.من نمیگم چلوکباب بتونی هر روز بدی به بچه ‌ولی بتونی خوراک و پوشاک و در حد معمول تهیه کنی و یه سر پناه داشته باشند بچه هات.دیگه اینقدر مملکت مشکلات داره که هر لحظه هممون ممکنه دچار بدبختی بشیم لاقل اونی که میدونه الان بدبخت نیاره

خب شما بچت رو شش سال پیش به دنیا آوردی از کجا باید می‌دونستی مملکت اینجور میشه

خوب فکر کن اللن با این وضع که واریم میبینیم همه چی به قهقرا رفته چطور دلمون بیاد بچه بیاریم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
😂😂😂 سه تا دیگ حس میکنم خ زیاده، همسرمو اینا هشتا بچه اند، درواقع ده تا بودن دوتاشون فوت شدن.

خدایی زیادم هس بدنیا بیاری بشینی گرما زده شدنش رو ببینی،من ک جیگرم کباب شد واسه بچم