2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک که میگه بچه دار شدن انگار جرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگر ما سه تا بچه داره با ذوق اومده میگه اسم برای چهارمی انتخاب کنید اونوقت حقوقش نهایت ۲۵ تومنه ،م ...

خب دیگ

همینا بهشون چیزی بگی

شاکی میشن

وای به شما چه ربطی داره و...

در صورتی ک قشنگ به بقیه ربط داره

چون اون بچه خرج و نونش درسته با بقیه نیست

ولی اینده اش توی اجتماع و مملکتشه !!!

بچه رو بدون پول و.... بخوای بزرگ کنی

خدا میدونه پس فردا اینده اش چیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب دیگهمینا بهشون چیزی بگیشاکی میشنوای به شما چه ربطی داره و...در صورتی ک قشنگ به بقیه ربط دارهچون ا ...

آینده اش که معلوم نیست شایدم خیلی بهتر از ماها تربیت شدند ،اما به هر حال با کمبود و نداری بزرگ میشن

خب آب و برق که دست پدر و مادر نیس الان من برم یقه بابامو بگیرم بگم چرا منو به دنیا آوردین آب و برق نداریم؟نمیشه که هر کس برا بچه دار شدن معیار هایی داره یکی حوصله‌شو داره یکی پولشو داره حوصله نداره کم نیستن کسایی که میگن همه چی داریم ولی مامانم انقد گیر میده می‌خوام خودمو بکشم 

فقط یه سری آدم میان توهین میکنن هر کی بچه میاره احمقه و فلانه و ...

الان اونی که آورده چیکار کنه بره سرشو بِبُره؟

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

انشالله سلامتی بغلش کنی،اقایون ولشون کنی ده تا بچه هم میخوان

😂😂😂 

سه تا دیگ حس میکنم خ زیاده،   

همسرمو اینا هشتا بچه اند، درواقع ده تا بودن دوتاشون فوت شدن. 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
خب دیگهمینا بهشون چیزی بگیشاکی میشنوای به شما چه ربطی داره و...در صورتی ک قشنگ به بقیه ربط دارهچون ا ...

انفاقا همینا بند خیریه و آدما هم هستند،دور از جون گیرم پدر خانواده فوت کنه وقتی این خانواده یه سرپناه نداره هم باید ما احاره خونشون و بدیم هم خرج بچه ها رو