من خودم دوتا بچه دارم خوزستان زندگی میکنم تو این گرما برق نداشتیم همینجور بچه هام عرق میریختن،وقتی برق قطعه آب هم نداریم ک ببرمشون تو حمام یه کم خنک بشن،الان دوباره میبینم آب قطعه ،بچه نیازهای اولیه ک آب و برقه نمیخواد؟چقدر دلم واسه بچه هام سوخت ،الان بچه کوچیکم خودشو کثیف کرده اب نیست ببرمش حمام،ظلمه بچه آوردن ظلم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب آب و برق که دست پدر و مادر نیس الان من برم یقه بابامو بگیرم بگم چرا منو به دنیا آوردین آب و برق نداریم؟نمیشه که هر کس برا بچه دار شدن معیار هایی داره یکی حوصلهشو داره یکی پولشو داره حوصله نداره کم نیستن کسایی که میگن همه چی داریم ولی مامانم انقد گیر میده میخوام خودمو بکشم
فقط یه سری آدم میان توهین میکنن هر کی بچه میاره احمقه و فلانه و ...
الان اونی که آورده چیکار کنه بره سرشو بِبُره؟
دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...
خب دیگهمینا بهشون چیزی بگیشاکی میشنوای به شما چه ربطی داره و...در صورتی ک قشنگ به بقیه ربط دارهچون ا ...
انفاقا همینا بند خیریه و آدما هم هستند،دور از جون گیرم پدر خانواده فوت کنه وقتی این خانواده یه سرپناه نداره هم باید ما احاره خونشون و بدیم هم خرج بچه ها رو