2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک که میگه بچه دار شدن انگار جرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 101 پست
اتفاقا تعداد بچه های بقیه ربط داره به ما.چرت باید یه معتاد سه چهار تا بچه بیاره و من کمک خرجشون باشم ...

آفرین

من توی یه گروه خیریه هستم باور کنین خانوما میان میگن ۵ تا بچه دارم ۴ تا بچه دارم مستاجریم شوهرم بیکاره شیر خشک یا پوشک میخوان.خیلی خودم رو کنترل میکنم تا الان نگفتم مسلمون چرا اینقد بچه میاری

من خودم دارم به یکی از این خونواده ها کمک می کنم فقط به خاطر خود بچه ها چون تو اومدنشون به این دنیا ...

چهار روز دیگه همین سومی میشه مثل باباش

میفته تو خیابون دنبال زن و دختر مردم موبایل قاپی

میدونی چزا؟

چون پول مفت زیر زبونشون مزه کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگم حماقته بچه بیاری اما بعد یه سنی ادم غریزش میکشه من الان ۲۷ سالم شده دروغ چرا تازگیا واقعا ...

من خودم اولین بچم رو ۳۰سالگی بدنیا آوردم دیر شدن نداره گلم،یه نفر ۳۰سالگی تازه ازدواج می‌کنه چه ربطی به دیر شدن داره،انشالله دامنت در وقت مناسب سبز میشه 

حتی اگه اب و برق هم قطع نشه و بچه قرار باشه معمولی و با هزار تا ارزوی نرسیده زندگی کنه بچه اوردن جرمه

ادمایی که از نظر اجتماعی اوکی هستن و مشکل مالی ندارن کمتر بچه میارن هر چه قدر فقر فرهنگی بیشتر زاد و ولد بیشتر 

من خودم اولین بچم رو ۳۰سالگی بدنیا آوردم دیر شدن نداره گلم،یه نفر ۳۰سالگی تازه ازدواج می‌کنه چه ربطی ...

ممنون عزیزم ، نگفتم دیر میشه گفتم ادم غریزش به کار میافته بعد یه سنی بچه دلش میخواد هر چه قدرم مخالف بچه باشه عین خود من که تا همین سال پیش واقعا افسوس میخوردم که چرا ملت بچه میارن ! ولی الان خودم زیاد بدم نمیاد 🤐

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

وقتی زوجی بدیهیات یه زندگی ایده آل رو نمیتونن برای فرزندشون فراهم کنن و خودخواسته اون رو به دنیا میارن، در دنیا و آخرت باید جوابگو باشن و مسئولن[این مسئله هیچ غل و غشی نداره و واضحه]

ولی هیچکس از آینده خبر نیاورده

کسی که از همه لحاظ توانایی ساپورت کردن بچه اش رو داشته و همینطور خواسته مثلا ۳ تا فرزند داشته باشه،

آیا میتونست با فرض بر قطع شدن آب و برق، از تصمیمش منصرف بشه؟!

درسته ما وظیفه داریم زندگی ایده آلی برای فرزندمون مهیا کنیم

اما دیگه پیش بینی حوادث غیرمترقبه از دستمون خارجه!

[این موضوع در مورد زوج هایی که فی الحال محتاج نون شب هستن و با این وجود اصرار به زادآوری و تولید مثل دارن، صادق نیست]

وقتی زوجی بدیهیات یه زندگی ایده آل رو نمیتونن برای فرزندشون فراهم کنن و خودخواسته اون رو به دنیا میا ...

حوادث دست ما نبود ولی عذاب وجدانش برامون موند،طفل معصوم ها گناهی ندارن ک باید گرمازده بشن

اونایی که شرایط ندارین و از دستتون درمیره.... چیزی هست بنام وسایل پیشگیری

شماهایی  هم که شرایط دارید ولی کلاس میزارید.... نیارید نسلتون و فکرتونم منقرض شه 

بقیه موارد خودشون قدرت تصمیم دارن  نیاز به فضولی بقیه ندارن 

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱