من خودم دوتا بچه دارم خوزستان زندگی میکنم تو این گرما برق نداشتیم همینجور بچه هام عرق میریختن،وقتی برق قطعه آب هم نداریم ک ببرمشون تو حمام یه کم خنک بشن،الان دوباره میبینم آب قطعه ،بچه نیازهای اولیه ک آب و برقه نمیخواد؟چقدر دلم واسه بچه هام سوخت ،الان بچه کوچیکم خودشو کثیف کرده اب نیست ببرمش حمام،ظلمه بچه آوردن ظلم
متاسفانه شرایط زندکی توی بعضی از شهرا اصلا قابل قبول نیست ولی خب همه جای کشور این نیست در ثانی مگه ما بچه بودیم همه چیز اوکی بود؟ ب مظر من که هرکسی باید به پتانسیل های خودش از همه نظر نکاه کنه
همسر من مهندسه نفته خودمم پرستارم. قطعا از پس هزینه ها برمیایم. مگه قراره همه بچه ها بی پول باشن یا ...
نه لزوما هر کسی که بچه میاره توانایی مالیش رو نداره
همینجا دیدم یکی ۳ تا بچه داره و غذا بهشون املت مونده میده
املت مونده که سرشار از سم
فکر میکنم فراهم کردن غذای مناسب برای بچه ها بدیهی ترین کاریه که پدر و مادر باید برای بچه در نظر بگیرن
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
همسر من مهندسه نفته خودمم پرستارم. قطعا از پس هزینه ها برمیایم. مگه قراره همه بچه ها بی پول باشن یا ...
اونیکه پول داره منظورم نیست ولی خانواده ای که پدر کارگره آخه رو چه حسابی ۴ تا بچه همسایه خاله ام هم زن و شوهر پرستارن دو تا بچه دارن میگن بتونیم این دو تا رو تامین کنیم بسه والا حق گفته
لزوما هم این نیست هرکی بچه زیاد داره بی پوله یا سطح سوادی پایینی داره.
نه بحث تاپیک هم در مورد این موضوع نیست
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤