2777
2789

سلام دوستان من عفونت دارم دکتر واسم ده تا دونه کپسول بوریک اسید واژینال نوشته ،6تا دونشو هر شب استفاده کردم تا اینک دیشب ی لکه خون دیدم ولی لکه خونش انگار ی لکه صورتی رنگ بین مخاط بی رنگ بود دگ ندیدم تا الان باز  لکه صورتی بین مخاط بی رنگ بود، و اینک باردار هم نیستم ،ممکنه از این کپسول باشه ؟ تست پاپ اسمیرم دادم و نگفتن زخم دهانه رحمو ایناس،فقط التهاب بود ،در ضمن قرص دوفامد مصرف میکنم برای پریودی الانم تو دوره ی مصرفشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه زمانی مصرف می کردم یه چیز صورتی تو ذهنمه ولی دقیق یادم نیست

یه بار یکیشو با احتیاط باز کن ببین مواد داخلش چه رنگیه شاید از اون باشه.

فکر نکنم چیز خاصی باشه از دکترت هم می تونی تلفنی از منشی بپرسی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

سلام دوست عزیز... من هم دارم استفاده میکنم دکتر ب منم گفت احتمال داره لکه بینی داشته باشی ولی نترس چ ...

جدی وای من از استرس مردم این چند روز 😢😢😢😢 دکتر من هیچی در موردش نگفت بهم ک ممکنه لکه ببینی یا چی ، واقعا ممنونم 

خواهش میکنمنتیجه داشت براتون... من ک جواب نگرفتم😫

دکتر واسم ی پماد داخلی نوشته اسمش باریچ ،من قبلا ترشحات سبز رنگ داشتم دگ ندارم ، دو شب در میون ب اندازه دو بند انگشت استفاده میکنم، ازش پرسیدم ضرر نداره طولانی مدت گفت ن گیاهیه و مث شوینده صورت ک برا صورتت استفاده میکنی اینم ضرر نداره برای شست و شوی داخل هست ک عفونت برنگرده .راضیم در کل