2777
2789
عنوان

مامانایی که دو قلو باردارین یا بدنیا اوردین یه لحظه لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 70 پست
من سه ماه اول کم اشتهابودم تهوع کم داشتم بارداریم خیلی خوب بودولی استراحتم زیادبودچون میترسیدم زوددن ...

وای نگو... امیدوارم کن دختر ... 

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای راست میگی دعا کن منم با لتروزول دوقلو بیارم عااااشق دوقلوام اگر خداصلاح بدونه وپرنه راضیم به ر ...

ان شاءالله قسمتت بشه عزیزم

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286
من سه ماه اول کم اشتهابودم تهوع کم داشتم بارداریم خیلی خوب بودولی استراحتم زیادبودچون میترسیدم زوددن ...

عزیز همچنان خیلی سخته ؟ 

دوقلوهای من دوسالشونه پیرمو درآوردن همه میگن از چتد ماه دیگه خیلی خوب میشن یعنی الکی میگن؟؟

منم هفته ۱۳که رفتم ان تی گفتن جنسیتشون دکترسونوگفت دوقلوهازودترجنسیتشون مشخص میشه حالانمیدونم الکی گ ...

اره دوقلوها رشدشون جلوتره

برای موفقیت آرزو نکنید،تلاش کنید.

آپلود عکس

منم هفته ۱۳که رفتم ان تی گفتن جنسیتشون دکترسونوگفت دوقلوهازودترجنسیتشون مشخص میشه حالانمیدونم الکی گ ...

چ خوب ...

بچه ها دوقلو داشتن خیلی سخت تر از چیزی هست که فکرشو کنید 

خدا رو شکر حتما حکمتی توش هست ولی واقعا ماها که دوقلو بزرگ میکنیم یه جمله معروف داریم که هرکی رو میخوای نفرین کنی بگو خدا بهت دوقلو بده ، خیلی سخته خیلیییییی

منکه سه ماه اول سه کیلوکم کردم بنظرم بخاطررحم که بزرگترازحدمعمول نسبت به یه قلوولی بعدسه ماه عادی شدم.

الان که سه سال ونیمه ان دارن بهترمیشن پیرمودراوردن بخدا.

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
منکه سه ماه اول سه کیلوکم کردم بنظرم بخاطررحم که بزرگترازحدمعمول نسبت به یه قلوولی بعدسه ماه عادی شد ...

من تو هفته اول تهوع ،دوکیلو کم کردم . منتها چون داشتم از پا درمیومدم ،ار نظر بیحالی وتهوع ،دمیترون خوردم ... ک یبوست شدم .. اونم ی روز میخورم ی روز نمیخورم... روزی ک نمیخورم مدام دارم بالا میارم ...

منکه سه ماه اول سه کیلوکم کردم بنظرم بخاطررحم که بزرگترازحدمعمول نسبت به یه قلوولی بعدسه ماه عادی شد ...

دخترن یا پسر ؟ خدا حفظشون کنه تمااااام بچه ها رو ... چ تک چ دو قلو ...