2777
2789
عنوان

خلط سینه دخترم.😢😢

39871 بازدید | 32 پست

دخترم هفته پیش بازم سرما خورد. بردمش دکتر یه سری دارو و امپول هیدروکورتیزون و اموکسی کلاو داد.اسهال شدیییید گرفت اموکسی رو قطع کردم. الان سینش پرررر از خلطه و مثل پیرمردا سرفه میکنه. میترسم ریش عفونت کنه چکار کنم خلط پشت حلقش خارج شه. خیلی داره عذاب میکشه خودش😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتشه؟

حمام بخار 

درحدی که بخارش همه حموم رو بگیره ولی نراب باش نفس کم نیاره بجت

ببرش دمرش کن اروم اروم بزن پشتش

چندبار ببری حموم درست میشه

تو خونه هم‌مرتب بخور سرد روشن کن کتریت هم رو گاز باشه

قطره بینی روزی چند بار زیاد بزن 

شربت کتوف یا زادتین هم عالیه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

گیاه ناخنک یا پنیرک هم شنیدم خوبه از عطار بپرس

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
یعنی تا صبح وحشتناک سرفه میکرد به لطف خدا یه دونه هم سرفه نمیکنه از شدت خلط بالا می اورد ببخشید

چند وقتش بود بهش اینارو دادی؟

منم پسرم اینجوری بود تازه خوب شده، قطره بینی براش استفاده کن اگه سرفه هاش جوریه ک زیاد بش فشار میاره حتما براش دمیار بگیر و بذار باهاش نفس بکشه چون این مدت تنگی نفس میگیرن انشالا ک هرچه زودتر خوب میشه

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

[QUOTE=53144918]عزیزم ریش عفونت داره اینجوری  سرفه میکنه حتما خشک کننده بده البته ببر دکتر براش بنوی

با انتی اسهال گرفت در حدی ک یبار شنردم تو یک ساعت هشت تا پوشک عوض کردم

کتوفین خلط آوره ولی واسه بچه شما که خودش خلطه باید تخلیه کنی و خشک کننده بدی اگه بچت همکاری میکنه وقتی سرفه میکنه بهش بگو خلطشو بندازه بیرون خودتوم یواش یواش موقع سرفه کردن بزن پشتش یا ب صورت دورانی ماساژ بده

دست کشیدم از سکوت خستم از این همه درد۰۰۰۰۰۰
دختر من اینجوری بود بهش تخم کتان و تخم ریحان دادم یه کم بهتر شد ولی شربت گل بنفشه شرکت باریج اسانس ر ...

الان براش پنیرک گرفتم با گل ختمی. به دونه و پونه هم خیلی بش دادم افاقه نکرد. چیزی هست بش بدم بخوره خلطش کنده شه بیاد بیرون؟

چند وقتشه؟ حمام بخار  درحدی که بخارش همه حموم رو بگیره ولی نراب باش نفس کم نیاره بجت ببرش دم ...

مشکلش یکی دوتانیست.😕

گوشش عفونت داشت و یک ماهه ک عمل کرده وی تی گذاشتن براش. دکترش گفته جز مواقع خیلی ضروری حمام نبرمش. وجرنه این حمام اب گرم قبلا خ براش جواب داده بود اما الان منع داره.