2777
2789
عنوان

خلط سینه دخترم.😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 39873 بازدید | 32 پست

همین شربت بنفشه خلط آوره.یعنی واقعا آب روی آتیش بود.البته همزمان به دانه و تخم کتان رو هم بهش میدادم.درسته وقتی سرفه میکنن ادم دنیا رو سرش خراب میشه ولی زیاد نگران باش دختر من خوبه خوب شد حتما دختر گل شما هم زود خوب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین شربت بنفشه خلط آوره.یعنی واقعا آب روی آتیش بود.البته همزمان به دانه و تخم کتان رو هم بهش میدادم ...

شربت بنفشه همون پروسپانه؟ خیلی دادم فایده نداشت

دختر شما بدون انتی بیوتیک خوب شد؟

ممنونم ازت انشالا دخترشمام سالم باشه

ببرش شاید آزیترومایسین بنویسه

ازیترو مگه اسهال نداره؟

با اموکسی سیلین و کلاو اسهال شد براش سفتریاکسون نوشت. اینقددددر ک از عوارض سفتریاکس خوندم ترسیدم بزنم براش

شربت بنفشه همون پروسپانه؟ خیلی دادم فایده نداشت دختر شما بدون انتی بیوتیک خوب شد؟ ممنونم ازت انشال ...

وای نه من دو شیشه بهش پروسپان دادم اولش موقت خوب کرد ولی دیگه اثر نکرد.این شربتی که میگم عصاره گل بنفشه است که محصول شرکت باریج اسانسه 

مشکلش یکی دوتانیست.😕 گوشش عفونت داشت و یک ماهه ک عمل کرده وی تی گذاشتن براش. دکترش گفته جز مواقع خ ...

حریره بادوم وبرنج درست کن .البته پر بادوم باشه.خلطاش کنده میشه

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست

من یه دوره بهش آزیترومایسین دادم ظاهرا سرفه ها قطع شد باز دو روز رفت مهد همون علایم برگشت اینبار شدیدتر.منم دیگه آنتی بیوتیک ندادم شوهرم که دید پروسپان اثر نمیکنه رفت از داروخانه شربت گل بنفشه خرید که دو سه بار بهش دادم کامل خوب شد.دختر من تب و درد نداشت فقط ابریزش و سرفه های شدید همراه خلط 

چند وقتشه؟ حمام بخار  درحدی که بخارش همه حموم رو بگیره ولی نراب باش نفس کم نیاره بجت ببرش دم ...

شنیدم بخور سرد همزمان با بخاری نباید روشن باشه منم جمع کردم بخورو. درسته همچین چیزی؟