2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا عاشقانع

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 45 پست

نه. باز عاشقانه اگه بگیم بهش

طرف یه چیزی تو من دیده که خوشش اومده اخلاقی رفتاری چیزی و مدتی هم بوده بالاخره یعنی از دودقیقه نتیجه نگرفته وا این چه آدم خوبیه برم باهاش ازدواج. سنتی معلوم نیست مامانش گفته، عمه باباش معرفی کرده، یه ثانیه تو خیابون دیده خوشش اومده یا چی.

ازدواج تصمیم خیلییییی مهمیه آخه. من به کسی که بدون شناخت واسه ازدواج پا پیش می‌ذاره نمی‌تونم اعتماد کنم راستش

.She's somebody , not some body.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدرصد عاشقانهاول عاشق شو بعد ازدواج کنما دوست نبودیم ولی باهم رفت و امد زیاد داشتیم خونواده هامونم د ...

پنج ماه با کسی باشی بعد خانوادش شب اول خاستگاری مخالفت کنن و کلا ابن مدت درجریان آشنایی باشن چی؟ 

چ طرز فکر عجییی!!

خب اگ مشکل نداری انتخاب خواهر خاله مادر طرف باشی طرف صدجا بره خواستگاری و رد بشه صرفا دنبال زن باشه فرقی نباشه خودت یایکی دیگ خب خوبه ازدواج کن!

ولی درمورذ ازدواج عاشقانه این چرندیاتو‌دیگ رواج ندین

من ازدواجم عاشقانه بود ن‌تنها خودم داداشم همین فامیلا همین سه تاعروسیم هرسه تاهمینجوری

خونواده شوهر بسیار عالی وبامحبتن ب اینحرفا نیس

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
صدرصد عاشقانهاول عاشق شو بعد ازدواج کنما دوست نبودیم ولی باهم رفت و امد زیاد داشتیم خونواده هامونم د ...

ی بار اشتباهی کردم نمیکنم واقعا اذیت  شدم بعد پنج ماه ارتباط شب خاستگاری خانوادش گفتن نهه تموم شدد

صرفا اینجوری ازدواج کردید نگید خوبه واقعا اگه به شکست بخوره دختر حسابی اسیب میببنه

اره دیگه 

منم گفتم بستگی ب شناخت داره

باید شناخت کافی داشت هم تو سنتی هم دوستی

نه. باز عاشقانه اگه بگیم بهشطرف یه چیزی تو من دیده که خوشش اومده اخلاقی رفتاری چیزی و مدتی هم بوده ب ...

ازدواج سنتی این نیس که 

ازدواج سنتی یعنی زیر نظر خانواده با طرف آشنا میشی ، رفت و آمد میکنی ، شناخت پیدا میکنی اگه اوکی بود جواب مثبت میدی 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️