2777
2789

سلام دوستان من یه دوستی دارم تو نی نی سایت هم عضوه ازم خواسته براش تاپیک بزنم .قبلا یه رابطه جدی داشته قبل از ازدواج که نامزد بودن خیلی همو دوست داشتن اما نتونستن ازدواج کنن باهم الان هر دو متاهلن بچه هم دارن اما دوست من خیلی بعد از ازدواج هم زجر کشید نمیتونه هنوزم حالشو خوب کنه منم راهنماییش میکنم بازم اگه شما راهنمایی دارید بگید تاپیک رو میخونه .حتی شوهرش فهمید کلی کتکش زد اون آقا هم همش میگه حلالم کن و ببخش گذشته رو .خودم مجردم شاید متاهل ها بهتر بتونن راهنمایی کنن ممنون عزیزان ❤️

بره مشاوره

این مسخره بازیا چیه مدام گذشته رو ب رخ خودش میکشه

زشته چشمش دنبال شوهر یکی دیگه باشه

همینجوری ادامه بده شوهرش طلاقش میده یا بهش خیانت میکنه 

دست از سر زندگی اون زنه ورداره 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلاسگرا و اقازاده ها پول کل مردم ایرانو خوردن عذاب وجدان ندارن هیچ هنوزم طلبکار مردمن و ادعا دارن بعد زنا برای هر چیزی عذاب وجدان میگیرن و خودشونو بدهکار و مقصر میدونن

بره مشاورهاین مسخره بازیا چیه مدام گذشته رو ب رخ خودش میکشهزشته چشمش دنبال شوهر یکی دیگه باشههمینجور ...

عزیزم این دوست منم از اونطور زنها نیست فقط میگه هرکار میکنم گذشته فراموش نمیشه

عزیزم این دوست منم از اونطور زنها نیست فقط میگه هرکار میکنم گذشته فراموش نمیشه

اتفاقا هر کاری نمیکنه

بشینه سر زندگیش این ب جایی نمیرسه جز افسردگی 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

بره مشاورهاین مسخره بازیا چیه مدام گذشته رو ب رخ خودش میکشهزشته چشمش دنبال شوهر یکی دیگه باشههمینجور ...

زنه بفکر گذشته نیست زنای ایرانی خودازاری دارن همیشه خودشون مقصر و بدهکار میدونن از بس مردسالاری زده تو سرشون و طلبکار زنا بودن زنا عادت کردن همیشه عذاب وجدان داشته باشن‌ برعکسش مردا بدترین رفتارارو کنن حق بجانب باشن 

خانما واقعن زنه گناهی نداره میخواددزندگیشو درست کنه روحیشو درست کنه اگه نتونه چیکار کنه چطور روحیشو جسمش درست کنه چطور چینی ک شکسته درسته کنه اگه ک نمیتونه چطور جدا بشه ازین عذاب وجدان