2777
2789
عنوان

چطور یه زن متاهل گذشته شو فراموش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 22 پست
زنه بفکر گذشته نیست زنای ایرانی خودازاری دارن همیشه خودشون مقصر و بدهکار میدونن از بس مردسالاری زده ...

ن همه هم اینجوری ک شما فکر میکنی نیستن

دیدم بعضی زنها کمبود و عقده دارن با وجود شوهر و بچه میوفتن دنبال رل یا نامزد سابقشون 

درمورد دوست استارتر چیزی نمیدونم ولی خب میگه ب اون مرده پیام داد بخاطر مقصر جلوه دادن خودشون نیس کلا ی عده اینجورین همیشه چشمشون دنبال یکی دیگه اس و اونی ک خودشون دارند رو نمیبینن 

هر دو ازدواج کردن دیگه چ مقصر دونستنی

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانشم با من حرف میزنه دلش گرفته همیشه 😔😔

بشینه از خوبیای شوهرش بنویسه 

از تصو اتش برا آینده بچه هاش بنویسه

یعنی میخواد برگرده ب اون نامزد سابقش؟ خب پسره مگه ازدواج نکرده آیا بهش امید داده؟

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

نه عزیزم این چون گذشته نامزدش بوده سختشه خیلی خیلی دوستش داشته

دیگه نشد 

بشینه از خوبیای شوهرش بنویسه از تصو اتش برا آینده بچه هاش بنویسهیعنی میخواد برگرده ب اون نامزد سابقش ...

اره هر دو ازدواج کردن و راه امیدی نیست من میخوام کمکش کنم کامل تو ذهن و همه چی رهاش کنه تا حالش خوب بشه عزیزم