2777
2789

الان ۱۷ هفته و ۲ روز هستم

برای غربالگری اول خیلی زود رفتم ۱۱ هفته و ۱ روز اصلا دلم آروم نشد احساس کردم دقت آزمایش و سونو خوب نمیشه

برای غربالگری دوم هم دکتر گفت ۱۶ هفته برم ولی احساس کردم زوده گفتم جنینم یکم بزرگتر بشه

حالا شما هفته چند و چه روز رفتین برای آزمایش غربالگری دوم و سونو آنومالی ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غربال دوم آزمایش خون نداره عزیزم.مگراینکه تو غربال اولت مشکلی باشه که اونم آزمایش خونش تو ۱۵ هفتگیه. ...

وای آره غربالگری اولم مشکل داشت ، ۱۵ هفته که بودم دکترم گفت یکم صبر کن جنین بزرگ شه ۱۶ هفته برم

الان ۱۷ هفته ام🥺 دیر شده ینی؟؟

وای آره غربالگری اولم مشکل داشت ، ۱۵ هفته که بودم دکترم گفت یکم صبر کن جنین بزرگ شه ۱۶ هفته برمالان ...

خب عزیزم ۱۵ هفته باید ارمایش میدادی.زنگ بزن از ارمایشگاه بازم بپرس.مشکلت چی بود تو آزمایش اول؟معمولا اکه مشکل حادی باشه امنیوسنتز میکنن.برای سونو دیر نیست ولی برای ازمایش فک کنم چرا.بازم جتما زنگ بزن بپرس از ازمایشگاه

خب عزیزم ۱۵ هفته باید ارمایش میدادی.زنگ بزن از ارمایشگاه بازم بپرس.مشکلت چی بود تو آزمایش اول؟معمولا ...

تو جواب آزمایش غربالگری اولم، ریسک سندرم داون متوسط زده بود

ولی عدد ان تی خوب بود

برا همین دکتر گفت اول برو آزمایش و غربالگری دوم رو بده

اگه اونا هم خدایی نکرده مشکلی بود سلفری بنویسم برات

آمینوسنتز رو گفت احتمال سقط هست برا همین همسرم نمیزاره

تو جواب آزمایش غربالگری اولم، ریسک سندرم داون متوسط زده بودولی عدد ان تی خوب بودبرا همین دکتر گفت او ...

خب آزمایشش ۱۵ هفته اس چرا بهت نگفته سلفری ام معمولا همون ۱۲ هفته یا یکم قبلترش میدن دیگه تو هفته های بالا ندیدم کسی سلفری بده.در کل خیلی به آزمایشا اعتمادی نیست نگران نباش عدد ان تی خوب بوده.ولی بازم برای محکم کاری به ارمایشگاه زنگ بزن بپرس هنوز ببین وقت داری برای ازمایش دوم یا نه.دکترت خوبه؟

خب آزمایشش ۱۵ هفته اس چرا بهت نگفته سلفری ام معمولا همون ۱۲ هفته یا یکم قبلترش میدن دیگه تو هفته های ...

آهااا خب بهم نگفت، آزمایشگاهم چیزی نگفت گفتم آزمایش غربالگری یکپارچه نوشته دکتر برام میتونم ۱۸ هفته بیام گفت باشه😕

دکتر اولم گفته بود کلا ۱۷ هفته برم پیشش بگه چه کنم، راجب غربالگری اولم گفته بود همه چی خوبه

ولی بعدش یه دکتر دیگه رفتم(میخواستم عوض کنم دکترمو) اون اینارو گفت بهم

فردا میرم ببینم چی میشه امیدوارم دیر نشده باشه، خود منشی آزمایشگاه انگار اطلاعی نداشت چند هفته برم😐