2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید بگین با شوهراشون کجا آشنا شدین بعد راضین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 39 پست
راضی نیستم صد در صد۵۰ درصد راضی امتوی خیابون ولی شماره اینا ندادیمحال خواهرم خراب بود ادرس درمانگاه ...

واااییی عزیزم چه باحااال🤣🤣🤣

چند ساله ازدواج کردبن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اقوام

دور بود و از بچگی عاشقم بود😅چندبار اومد خواستگاری ردش کردیم

اولین خواستگارم خودش بود ک جواب منفی دادم😂اخرینشم خودش بود😅

با وجود تمام پستی و بلندیای زندگیمون، راضیم و مهرش به دلم نشسته، اوایل ازدواج دوسش نداشتم زیاد و اختلاف نظر و عقیده خیلی اذیتم میکرد و ب شدت پشیمون بودم جوریکه سال دوم خواستم ازش جدا شم

الان تو استانه ی سالگرد چهارم هستیم و خوشحالم برای داشتنش

همیشه ناشکر بودم ک چرا قسمت نشد با کسیکه عاشقش بودم ازدواج کنم و خود خوری میکردم اما حالا فهمیدم صلاح و مصلحت من تو ازدواج با شوهرم بوده چون خصلتایی داره ک تکمیل کننده منه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
چه خوب چند ساله ازدواج کردی ؟ پس همشهرید

نه سال

اره

ولی شهرمون زندگی نمیکنیم

ماهم غریبیم و تنها

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خب تو برای خودت درس بخون کار کن کلاس برو آنقدر کار هست از تنهایی در میایمامان نشدی؟

درسم یکی دوساله تموم شده باید ادامه تحصیل بدم 

ننه متاسفانه مامان نشدم اخه میترسم انقدر بهم فشار بیاد طلاق بگیرم اونوقت بچم بی مادر بشه

مرسی از دعای قشنگت ولی دیگه ناامیدم ۲۸ سالمه خواستگارایی که قبلاً داشتم اعتماد به نفسمو داغون کردن

نا امید نشو من هم تحصیلات داشتم هم خوشگل یعنی واقعا طبق گفته خیلیا .. اما خواستگارایی که داشتم چندشممم میشد ازشون دااااغون … اما تهش با شوهرم اینترنتی اشنا شدم و با عشق ازدواج کردم انشالله نصیب هر دختری که دم بخته بشه 

ما تو راه محل کارمونفکر کردم رفتی غربتما نزدیک ولی شوهر منم شب ۸ میادمسئولیت بچه ها همش بامنه و خودم ...

چه خوب 

انشالله به پای هم پیر شین 

چند ساله ازدواج کردی ؟مگه باهم همکار نیستین پس همسرتون چرا دیرتر میان؟