2777
2789
عنوان

اصلا فک نمیکردم شوهرم همچین ادمی باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 286 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حتما پشیمونه و توبه کرده از کارش..من از یکی پرسیدم میگفت اگر از گناهت توبه کرده باشی حتی اگر کسی ...

فکر کنم استارتر از این ناراحته که شوهرش ادعای پاکی داره و خودش و اونجور که بوده نشون نداده 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
عزیزم بچه ها نظرشونو میگن فقط... دعوا نکنید😔

اخه گلم واقعا یه حرفایی میزنن که استاتر خودش رو بلا نسبت بلا نسبت. ....... کنه بگه عیب نداره مردا همه اینطورین فردا پس فردا چت دیگه اش رو دید چی بازم میگید بره بغلش کنه بوسش کنه بگه عجقم چرا این کارو کردی ...اگه این اقا چت این خانم رو میدید که عکس فرستاده واسه یه مرد ...اون وقت خودتون میگفتین خراب بهش

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
فکر کنم استارتر از این ناراحته که شوهرش ادعای پاکی داره و خودش و اونجور که بوده نشون نداده 

اره موزیه ،،، داغونم کاش یکی بود بغلش گریه میکردم ، انقد حالم بده ،، خیلی پشیمونم از ازدواجم خیلی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته
عزیزم گذشته رو ول کن مهم تعهدش ب شماس...پسری نیس تو دنیا ک زمان مجردیش پاک بوده باشه حتی دخترا....بخ ...

دارم میترکم چطور ب روش نیارم اشکام داره جاری میشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته
عزيزم مباركت باشه ولي گذاشتن اين پست وقتي يه نفر ناراحته اصلا درست نيست

ببين اصلا منظور من پز دادن نيست منم از ازدواجم پشيمونم چون کلا دوتا روحيه کاملا متضاد داريم من حاضر بودم همسرم قبل ازدواج شيطنت داشت ولى الان ايده ال من بود ولى نيست! اصلا از دو دنياى متفاوتيم.

شما براتون مهم نبوده ولی این خانم اصلا ملاک ازدواجش این بوده پس با این حجم شک و دلخوری و ناراحتی اگه ...

اهوم.منم تو پستام بهش پیشنهاد دادم ک اروم بهش بگه ولی اگ برگرده بتوپه اونم میگه ب تو چه و واااقعا جو متشنج میشه.

منم اگ برام مهم نبود واقعا چون میدونستم واسه گذشتس چون سن شوهرم ب وضوح مشخص پود پایین بوده و اینک رمش رو از اتاق کارش پیدا کرده بود.اگرم چیزی بود ک هیچوقت نمیدادش ب من. عکس واسه دوران دانشگاهیش بود اونم توی حیاط دانشگاه با دوستانشون.

اگ واسم مهم بود خودم ضرر میکردم نمیشه گف بی تفاوت بودم یکم ته دلم بجودی شد ولی اونجا شوهرم خودشم کپ کرد چ این رم چرا هنوز توش چیزیه‌. اگر من حرص میخورم فقط خودمو باطل میکردم خب چیزی بود ک واسه قبل بود و مطمعنم اون دختر فقط در حد حرف بوده.

و اینک درسته ک ملاکش پاکی بوده ولی قرار نیس ادم با دوتا حرف کثیف باشه ها.حالا شیطنت پسرونه بوده و شنیده از ابنور اونور ک پسرا اینجور حرفارو میگن.

ب نظر من استارتر یا بشوهر بگه و خیلی اروم حلش کنن. یا که اصلا نگه و فراموش کنه.

اگ نمیخاستش ک نمیومد بگبرتش