2777
2789
عنوان

اصلا فک نمیکردم شوهرم همچین ادمی باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 286 پست
چرا خودت رو داغون میکنی ..پدرش رو در بیار ادم بشه

نمیخوام زیاد لهش کنم ،،، ولی مثلا با خانواده دوستام میگم بریم بیرون ن شوهر اون با صدتا دختر دوست بوده خوشم نمیاد ازش ، این حرفاش ک داغونم میکنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم استارتر از این ناراحته که شوهرش ادعای پاکی داره و خودش و اونجور که بوده نشون نداده 

درسته..منم خیلی چیزا رو از زندگی و رفتار ایشون نمیدونم..فقط همینطوری چیزی که از یه نفر عاقل شنیدم گفتم..وسخن پیامبر هم هست که میگن کسی که از گناه توبه کرده مثل کسیه که اون گناه رو انجام نداده...

بدترین آدما هم عوض میشن..

مرغی که انجیر میخوره...نوکش کجه..😊😊
دارم میترکم چطور ب روش نیارم اشکام داره جاری میشه

وقت این چت ها چند سالش بوده؟ و چند سالگی با شما ازدواج کرده ؟

شاید تو عالم بچگی بوده و اون بخش رو که مایه خجالت بوده از زندگیش حذف کرده

اهوم.منم تو پستام بهش پیشنهاد دادم ک اروم بهش بگه ولی اگ برگرده بتوپه اونم میگه ب تو چه و واااقعا جو ...

عزیزم غیر از این این اقا سیگاری بودنش رو مخفی نرده یعنی دروغگو ..در ضمن شاید برای شما مهم نباشه چون خودت ریلکسی حتما اما برای خیلیها مهمه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

پسر خوب متعهد هستن شايد كم باشن من زمان دانشجويي تو دانشگاه يه يه همكلاسي داشتيم خ باكلاس خوشگل بود تو اين چهار سال خ دخترا سمتش رفتن اما اصلا شُل نشد همه ما دخترا مي گفتيم بيرون با كسي اما دوست پسر دوستم باهاش خ نزديك بود ازش پرسيده بود مي گفت با كسي نيست كلا متعهد اعتقاد داره با كسي هست فقط برا اردواج بايد با كسي بود هستن اين مدل آدم ها

منم فک میکردم شوهرم پاکه و اهل هیچ کاری نبوده.هذچی موقع خاستگاری بهش گفتم من اگه الان بفهمم با کسی بودی برام قابل هضم تره تا بعداز ازدواح بفهمم گف نه.چن روز قبل از عقدمونم اومد داستان ی خانوموبرام تعریف کرد ک بهش ابرازعلاقه میکرده واینم بهش رو نمیداده.بهم گف اگه اینوبرات تعریف کردم بخاطراین بود ک دیگه هیچ چیز پنهانی بینمون نباشه من همه گذشتموبرات گفتم و دیگه هیچ کس توی زندگیم نبوده.بعد ی ماه قبل عروسیمون عکسای بی حجاب یکی از همکاراشوتوی لب تابش دیدم بعمین راحتی گولم زده بود و دروغ گفته بود

وقت این چت ها چند سالش بوده؟ و چند سالگی با شما ازدواج کرده ؟ شاید تو عالم بچگی بوده و اون بخش رو ک ...

ی ماه قبل نامزدیم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته
اهوم.منم تو پستام بهش پیشنهاد دادم ک اروم بهش بگه ولی اگ برگرده بتوپه اونم میگه ب تو چه و واااقعا جو ...

دقيقا منم وقتي با شوهرم اشنا شدم كاملا ميدونستم قبل از من دوست دختر داشته ولي از روز اول رفتارش و حرفاش با من طوري بود كه نشون داد من زن زندگيش هستم و منو براي هميشه ميخواد.هروقت هم سعي كردم تو زندگى قبليش سرك بكشم فقط خودم ضربه خوردم

نمیخوام زیاد لهش کنم ،،، ولی مثلا با خانواده دوستام میگم بریم بیرون ن شوهر اون با صدتا دختر دوست بود ...

چقدر هم ادم به دوره ...به همه هم تهمت میزنه .بگو مگه قراره با من رفیق بشه 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

بعضی ازمردایی که ناتوانی جنسی دارن بیشتر شوخیهای جنسی میکنن تا ازین طریق کمبودهاشونو جبران کنن.استاتر شما درحال حاضر همسر این اقا هستید وباید پابه پای هم مشکلات همو درک وحل کنید...اگه قصد جدایی دارید که هیچ...اما اگه امکان جدایی نیست یاخودتون قصد جدایی نداری باید زندگیتو از راه درست مدیریت کنی...همسرتون تواناییش کمه شما باید بهش اعتمادبنفس بدی...بیشتراز رابطه جنسی به شوخیهاش و نازونوازش بپردازید قطعا برای شوهرتون لذت بخش تره...وقتی بدونه شما میفهمیدش اونم کم کم شمارو درک میکنه و سیگارش روهم براحتی کنار میزاره

بعضیا از عقل...فقط دندونشو دارن