2777
2789
عنوان

اصلا فک نمیکردم شوهرم همچین ادمی باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 286 پست

لب تاب و گذاشتم دقیق رو همون صفحه ک چتاش بود ، وقتی باز مرد تلگرامشو میبینه نمیخوام اصلا بهش چیزی بگم اونجا خودش ببینه دیگ اعتمادم بهش فرو ریخت ، چون چند هفته پیش ی چت کوتاه با یکی از همکاراش دیدم ک اصلا معلو نبود سر ته چت چیه ،، قسم خورد کارش دوستش بوده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته

به نظر من چتاشو براش بفرست و بگو اگه قضیه برعکس بود باهات چیکار میکرد بگو خودش بگه باهاش چه برخوردی کنی بعدش زیاد دادو بیداد نکن که از حرفات علیه خودت استفاده کنه چند روز سرسنگینی براش بسه شما که نمیتونی بخاطر این موضوع طلاق بگیری فقط هروقت ادعای پاکی کرد بگو اره چتات که میگه پاکی 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا همه انگا رو به همه مردها نسبت ندین همونطور که همه زنا اینطور نیستن ...استاتر بشینه دلش رو خوش ک ...

تجربه 11 سال زندگی متاهلی بمن ثابت کرد .هیچ مردی نیست که شیطنت نکنه.البته من پذیرفتم که ذاتشونه و دست خودشون نیست جنسشونه  

ما که نداریم نه تو فامیل خودم و نه فامیل شوهرم فقط یکی داریم که یه چیزیش کم هست یه جورایی گیج میزنه

واقعا ادب داشته باش .خجالت اوره یعنی اون پسری که با هیچ کس حرف نزده پاک زندگی کرده یا از این حرفها نزده کم داره ؟؟؟؟اون مردی که دروغگو به زنش خیانت کنه سالمه حتما از نظرت متاسفم برات

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
بچه هام گفتن سنت کمه فعلا جا داره دوس دختر بگیری😐😐😐😐

نه فکر نمیکنم کم باشه چون پسر های هم سن من تمام قله ها رو فتح کردند من نرفتم دنبال این چیزا

دبیرستان که بودم 99 درصد کلاس با دخترا دوست بودند.

تجربه 11 سال زندگی متاهلی بمن ثابت کرد .هیچ مردی نیست که شیطنت نکنه.البته من پذیرفتم که ذاتشونه و دس ...

من که این حرفو قبول ندارم.یعنی واقعا هیچ مرد متعهدی وجود نداره؟؟؟

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

برعکس ما زنا که اینارو خیانت میدونیم مردا معتقدن یه شیظنت بوده یا برای تفریح بوده ولی اگه عکس این قضیه اتفاق بیفته و خانمشون شیطونی کنه اصلا نمیگذرن 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
نه قبل ازدواج،، اخه انقد قسم اینا میخورد ک من محفوظ ب حیا هستم و این حرفا ،،، اصلا نمیدونستم انقد بی ...

خب حتما پشیمونه و توبه کرده از کارش..من از یکی پرسیدم میگفت اگر از گناهت توبه کرده باشی حتی اگر کسی ازت بپرسه این گناه رو کردی میتونی بگی نه نکردم..و میگفتن گذشته هیچ ربطی به کسی نداره...

خب هر کسی یه اشتباهای بزرگی داره تو زندگیش

مرغی که انجیر میخوره...نوکش کجه..😊😊
نه مخالفم

اقای محترم خواهشا بحثی تو موضوع من نداشته باش ، خب الان بین این همه خانوم چیکار میکنی؟؟؟ 

تجربه 11 سال زندگی متاهلی بمن ثابت کرد .هیچ مردی نیست که شیطنت نکنه.البته من پذیرفتم که ذاتشونه و دس ...

کی گفته اینو واسه خودتومن میبافین میدوزین ..همه مردا اینطورین فلانن؟؟؟؟؟ش..ما دورو برت مرد درست ندیدی بیا هزارتا برات نشون بدم زناشون رو سرشون قسم میخورن بعد 20 سال زندگی ....ذات ادم باید درست باشه فدات شم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
کی گفته اینو واسه خودتومن میبافین میدوزین ..همه مردا اینطورین فلانن؟؟؟؟؟ش..ما دورو برت مرد درست ندید ...

من چندتا اطرافم دیدم ک چقد مردای خوبین