2777
2789
عنوان

اصلا فک نمیکردم شوهرم همچین ادمی باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 286 پست

آدم ها به اندازه قیافشون می فهمند پس هیچ وقت آدمی انتخاب نکنیم که از خودمون خیلی پایین تر باشه از لحاظ قیافه به این امید که بهمون خیانت نمیکند این حرفها کشک خیانت به زشتی و خوشگلی مربوط نمیشه به ذات آدم ها مربوط 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

زیاد نمیخواد بزرگش کنی ولی آتوی خوبیه تا ادعا کرد که پاکه میتونی به روش بیاری فقط اگه به روش اوردی بهش بگو اگه اینقضیه برعکس بود چه برخوردی میکرد بزار شرمندت باشه

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مودب باش یعنی چی!!! چقدر بددهنی توی این سایت زیاد شده و جالب هم که کسی اعتراض نمیکنه یه زمانی این س ...

حوصله بحث ندارم بخدا حالم خوش نیس ،ببیخشید ک من فرهیخته نیستم 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته
[QUOTE=53133886]انقد دلم شکسته از ته دل اشک میریزم ، چیکار کنم اروم شم؟؟؟سرمار بود زنگید گفت چرا نار ...

اولا همه انگا رو به همه مردها نسبت ندین همونطور که همه زنا اینطور نیستن ...استاتر بشینه دلش رو خوش کنه هنه مردا اینطورین ؟؟؟من بفهمم شوهرم چیزی مثل سیگاری بودن رو از من قایم کرده ......اگه برای کسی مهم نباشه یه چیزی ولی شوهر این خانم بهش دروغ گفته ..و معلومه بازم میگه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
عمرا دارم میترکم میخام فقط جیغ بکشم ،ببین اگ ادمی بود ک میدونستم گذشتش بده میگفتم اره از قبل میدونم ...

راجبه چت هاش نظری ندارم،،ولی راجب سیگار کشیدنش به موقع بهش بگو

این نیز بگذرد❤️
زیاد نمیخواد بزرگش کنی ولی آتوی خوبیه تا ادعا کرد که پاکه میتونی به روش بیاری فقط اگه به روش اوردی ب ...

بخدا میکشت منو از همین میسوزم 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته
چهره هییییچوقت خوشبختی نمیاره. بقول معروف خوشگل واسه مردمه. نمیدونم چرا قفلی رو گذشتش. اگرم چیزی نگ ...

شما براتون مهم نبوده ولی این خانم اصلا ملاک ازدواجش این بوده پس با این حجم شک و دلخوری و ناراحتی اگه به روش نیاره از نظر روانی داغون میشه .اید با حرف زدن در موردش آرومتر بشه

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
دوست من بود عکسشو دیدم شاخ در اوردم ، نمیدونستم قبلا با اون دوسته

خوب شاید شوهرت اونو میشناخت ولی دوستت نمیدونسته کیه تو چتاشون همو میشناختن 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
دوست من بود عکسشو دیدم شاخ در اوردم ، نمیدونستم قبلا با اون دوسته

پس بگو شنیدم با فلانی دوست بودی و میدونم چه حرفایی بینتون رد و بدل شده میخوام از خودت بشنوم چرا منو گول زدی چرا باعث شدی دوستم بهم نیشخند بزنه و .. 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما