2777
2789

یه پسری هست تو فامیلمون همسن منه فقط قیافه داره و هیکل قدشم بلنده 

ارشد داره ولی کار نداره پولم نه خودش داره نه بابای پولدار داره. باباش بزور خرج زندگیو میده. ول این آنچنان به خودش مینازه که نگو

همش خواهرش میاد پیشم میگه فلان دختر به داداشم درخواست داده فلان دختر عاشق دخترم شده

خدایی قیافشم به دل میشینه دوست خودم عاشقش بود ولی پسره گفت به من نمیخوری و چس کلاس گذاشته بود در صورتی که خانواده دختره ا نظر مالی خیلی از پسره بالا تر بودن

میخواستم بدون همچین پسری چی تو خودش دیده که انقد اعتماد بنفسش بالاست؟

چند باری بهم تو اینستا درخواست داد ول من قبول نکردم ترسیدم به خواهرش بگه من عاشقش شدم😑😑😑😑😑

۱۴۰۴/۷/۲۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین ب قیافش و هیکلش

اگه خجالت کشیدی بگو من انجام میدم این وظیفه ختیر‌ رووو

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بزارش تو کیسه زباله ۹ شب بیرون از خونه

اخه یجوری به خودش میباله من میگم نکنه واقعا یه چیزی هست نا خبر نداریم

بعدم میگم نکنه چون هیچی نداره صورتشو با سیلی سرخ نگه میداره

۱۴۰۴/۷/۲۵

هر موقع خواستی به یکی به عنوان کیس ازدواج فکر کنی اینو یادت باشه اگه قیافه اش له و لوردیده بشه تو یه تصادف و فلج بشه و فقط توان حرف زدن داشته باشه ایا باهاش میمونی یا نه ؟   اینطوری انتخابت دقیق تر میشه 

ک س خله

اتفاقا خیلی بنظرم خاله زنک هم هست ولی نمیدونم چجوریه دخترا بهش جدب میشن، البته دخترای کم سن

خودشم انقد اعتماد بنفس داره فقط دست میزاره رو دخترای خیلیییی سر تر از خودش از همه نظر

۱۴۰۴/۷/۲۵

میدونم منم همینو میگم طرف انقد تو نخ قیافه خودشه فک کنم یادش رفته مسئولیت اصلی مرد تامین خانوادست نه ...

احتمالا دخترا زیاد تحویلش گرفتن سرش گیج رفته

این آخر میره سراغ شوگر مامی احتمالا

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
قیافه رو ببره در سوپری ببینه یه آدامس خروس نشان بهش میدن ؟😁😁

😂😂😂

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!