2777
2789
عنوان

اصلا فک نمیکردم شوهرم همچین ادمی باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 286 پست
به نظر من به روش نيار .زندگيت و متشنج نكن.ميدونم سخته ولي سعي كن يادت بره

عمرا دارم میترکم میخام فقط جیغ بکشم ،ببین اگ ادمی بود ک میدونستم گذشتش بده میگفتم اره از قبل میدونم ولی وقتی انقد موزی بوده چیکار کنم ،، دلم فقط شکسته ، اروم ندارم ، 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته

مطمینی دوست دخترش بوده شاید به صورت ناشناس شیطنت میکرده البته در اشتباه بودن کارش که شکی نیست ولی میگم اینی که میگی ینقدر ادعا داره شاید به اون دخترم خودشو معرفی نکرده 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من نداشتم دوست دختر الانم ندارم ولی قبول کنیم هرکسی یه بدی های هم داره

بله تو گفتی ملت باور  

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
اخه ادعاش خیلی میشه ، بخدا موقع ازدواجم همه میگفتن چرا ب این رفتی تو بهتر از اینا میتونی بری ، چهرش ...

چهره هییییچوقت خوشبختی نمیاره. بقول معروف خوشگل واسه مردمه.

نمیدونم چرا قفلی رو گذشتش. اگرم چیزی نگفته و ادعا داره واسه اینه ک دیده چقد گیری و خیلی سختگیری خاسته بگه اونبم ک تو میخای. توقع چرتیه ک بگی دوس دختر ندیده باشه تاحالا.

یچیزی بگم بهت ؛من وفتی ازدواج میخاستم کنم میگفتم من دوسندارم شوهرم کسی باشه ک تاحالا دوست دختر ندیده، برعکس دوسدارم ک یه شوهری داشته باشم ک قبل من یه عالمه دوسدختر ددیده باشه و وقتی میاد سراغ من هم چشم و دلش سیر باشه هم اینک ببینه و بشناسه زن چیه، و اینک وقتی منو میخاد اگاه بیاد سراغمو مطمعنن اون ادم تشخیص داده ک منو خاسته پس من سر ترم و خیلی بهترم ک منو انتخاب کرده از بین اون همه ادم ک دیده .

میدونم انتخابش با دل و جون بوده وگرن چرا نرفت سراغ کس دیگه، 

پس شوهر توام تورو بهتر از همشون دونسته ک اومد سراغت 

[QUOTE=53133886]انقد دلم شکسته از ته دل اشک میریزم ، چیکار کنم اروم شم؟؟؟سرمار بود زنگید گفت چرا ناراحتی الکی گفتم ش ..استارتر اصلا بروش نیار که خودت ضرر میکنی.روش باز میشه .حرمتا بینتون میره من تجربشو داشتم .اگه هم دلت اروم نمیشه غیر مستقیم بفهمون که یه چیزایی دیدی تو تلگرامش.و مطمعن باش مطمعععن باش همه مردا همینن فقط بعضیاشون بد شانسن دستشون رو میشه

شما مردا خاهشا خفههههههه،،،، همتون یکی هستین 

مودب باش یعنی چی!!! چقدر بددهنی توی این سایت زیاد شده و جالب هم که کسی اعتراض نمیکنه

یه زمانی این سایت جای آدمهای فرهیخته و خاصی بود ولی الان یه حجم اینترنت میخواد که روزی صد تا اکونت بسازی هر چی دلت خواست راست و دروغ سر هم کنی!

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
بیکار نیستم

معلومه😒

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نگه کار دوستم بوده خوبه به نظر من باید بهش بگه که دیگه کمتر سجاده آب بکشه تکلیف سیگار هم اگه استارتر باهاش مشکل داره باید روشن بشه

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
شوهرمن قبل ازدواج حتى با يه دختر حرف هم نزده بود و يه افتاب مهتاب نديده ى .واقعى بود. الانم بعد 13 س ...

بنظر خودت گفت بیاین از شوهراتون تعریف کنید! مثه دبستانیا اومدی نظر میدی

این نیز بگذرد❤️
از خجالت اب میشه

استاتر الان اومد بهش چیزی نگو. فکری به حال روزت بکن این که سر تا پا مشکله ..نمیخوام. راهنمایی غلط کنم. ولی این دوستان میگن گذشته گذشته ..اولا اونا ادعا نداشته باشن به غیر اون چیزی که هستن دوما مخفی کاری سیگارش رو کجای دلم بزارم اون چتش رو چی معلومه همجین گلی هم نیست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
مطمینی دوست دخترش بوده شاید به صورت ناشناس شیطنت میکرده البته در اشتباه بودن کارش که شکی نیست ولی می ...

دوست من بود عکسشو دیدم شاخ در اوردم ، نمیدونستم قبلا با اون دوسته

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته