2777
2789
عنوان

اصلا فک نمیکردم شوهرم همچین ادمی باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 286 پست
شوهرمن قبل ازدواج حتى با يه دختر حرف هم نزده بود و يه افتاب مهتاب نديده ى .واقعى بود. الانم بعد 13 س ...

افرین به شوهرت باریکلا به خودت

شعور هم بدنیس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظرم اين بود كه اصلا به روش نياري و شلوغش نكني.ولي ما زنا خب يه حسي داريم وقتي يه چيزي ميفهميم با ...

مطمنم ک خیلی ناراحت میسه و ی کاری میکنه ک من ادم بده بشم 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته
افرین به شوهرت باریکلا به خودت شعور هم بدنیس

بچه ها این خانوم صد در صد قصد پز دادن نداشته فقط منظورش این بوده که همه مردا مثل هم نیستن

بی خیالش شین بیچاره رو

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

استارتر خواستی دعوا کنی حواستو جمع کن اون حق ب جانب نشه ک تو کارش سرک کشیدیو این حرفا....

خیلی شلوغ بازیم در نیار ک خدایی نکرده حرمتا شکسته نشه...

چن روز سرسنگین بودنو غذای بدمزه جلوش گذاشتن ب نظرم کافی باش

شما براتون مهم نبوده ولی این خانم اصلا ملاک ازدواجش این بوده پس با این حجم شک و دلخوری و ناراحتی اگه ...

دقیقا اینی که میگه بره با هنه رفیق شه چشم و دلش سیر شه بعد بیاد ازدواج کنه خیلی خنده داره ...استاتر برای من مهم بود این قضیه که با کسی نباشه. نهایتا با هیچ دختری از این حرفا زشت نزده باشه ...

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
بچه ها این خانوم صد در صد قصد پز دادن نداشته فقط منظورش این بوده که همه مردا مثل هم نیستن بی خیالش ...

اره عزیزم ، منم متوجه شدم منظوری نداره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته
آخه نه من شمارو می شناسم نه شما منو چرا باید دروغ بگم فقط میخواستم بگم همه پسرا یه مدلی نیستند

ما که نداریم نه تو فامیل خودم و نه فامیل شوهرم فقط یکی داریم که یه چیزیش کم هست یه جورایی گیج میزنه

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
اره عزیزم ، منم متوجه شدم منظوری نداره

استار اصلا به روش نیار ولی یه فکر اساسی کن الان بیاد صد در صد یه دورغ دیگه میگه مثلا برای دوستمه گوشیم دست اون بوده یا میره یکی رو میاره بهت بگه کار من بوده ..اینی که انقدر راحت دروغ بگه بعد هم میگه...چن ساله عروسی کردی ؟؟؟بچه نداری؟

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
انقد دلم شکسته از ته دل اشک میریزم ، چیکار کنم اروم شم؟؟؟سرمار بود زنگید گفت چرا ناراحتی الکی گفتم ش ...

گلم بی انصافی نکن دگ

ببین بخاطرت داره میاد.ببین بهت زنگ زد.ببین اهمیت میده. جم کن بینم خودتو.

پاشو اشکاتو پاک کن وقتیم اومد حیابی بغلش کن.

واسه گذشته بوده دگ. ولش کن. دوس داشتی با ملایمت نشونش بده اگ خیلی دلت میخاد بفهمه.اگرم نه ک درست حسابی رفتار کن چون مرا حرف مستقیمو میفهمن با حرکات نمیتونی راحت منظورتو بفهمونی تو خودتم باشی و دردتو ندونه خوب نیس.

دوتا راه داری. 

۱_ الان ک میاد اروووووم باهاش حرف بزنی چتو نشون بدی

۲_ هیچی ب روش نیاری و یاکت باسی همون بهونه دل دردتو حفظ کنی