2777
2789
عنوان

فکرم درگیره

129 بازدید | 12 پست

امروز بیرون بودم به پیرمرده با کت و شلوار و کلا باشخصیت جلو دوتا پیرو گرفت گفت تروخدا پول دارین بهم بدین اونا گفتن نداریم و رد شودن‌

من داشتم میرفتم تو مغازه شنیدم تو کبفمو نگا کردم 4 تومن داشتم و کارتتم خونه جا گذاشته بودم رفتم پیشش گف دخترم 5تومن داری بهم بدی تروخدا گفتم آقا من همینو دارم شرمنده 

کلی دعای خیر کرد گفت عاقبت بخیر بشی ممنونم 

وای عذاب وجدان دارم کاش بیشتر همراهم بود کاش دستم می‌شکست قبلش غذا نمیگرفتم خیلی مظلوم بود دستاش می‌لرزید اصلا از فکرم بیرون نمیاد

دستت درد نکنه کمک کردی 🌸 به خودت اینجوری نگو 

برای برکت بیشتر  ، زندگی ش دعا کنید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم خیلی دلسوزم،مدت ها فکرم درگیره،قلبم میشکنه

چهرشون خیلی مظلومه 

از خدا میخام بهم پول نده اما اگه داد حتما آنقدر دست و دلبازی دوم به وجود بیاره که نصفشو برا نیازمندا خرج کنم

منم مث شمام عمیقا درکتون میکنمرو بچه ها هم ضعف دارم وختی گریه میکنن حالم بدمیشه

من بیشتر رو مردا حساسم چون کلا زن و بچه ها خیلی احساسین و زود گریه میکنن اما مردان خیلی تو خودشون میریزن ببین چی بشه که اشکشون در بیاد و کمک بخان

چهرشون خیلی مظلومه از خدا میخام بهم پول نده اما اگه داد حتما آنقدر دست و دلبازی دوم به وجود بیاره که ...

اوهوم دقیقا خیلیا بی خیالن اما من زیاد درگیر میشم تو این چیزا 

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.