2777
2789

واقعا اینو‌ عمیقا میگم دخترای خوشگل از لحاظ اخلاق و مهربونیم واقعااااا خوبن این زشتان که نه زیبایی ظاهری دارن نه باطنی هرچی دختر زشت ادبار دیدم گند اخلاقم بودن 🤦🏻‍♀️

من زشتم ولی خوش اخلاقم😔😂

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما لطف کن دیگه متوجه چیزی نشو😂🫠

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

قبول دارم منم هرچی دختر خوشگل زمان دانشجویی میدیدم خاکی و اجتماعی بودن کسایی که از لحاظ ظاهری متوسط بودن به شدت پرخاشگر و قلدر البته خب اون خوشگلا همیشه مرکز توجه بودن برای همین مهربونن

دختر خالم زشته بداخلاق

جدیدا هزار جور عمل کرده و خوشگل شده

ولی خب سوسک نمیتونه هیجوقت پروانه ی قشنکی بشه ….

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

میدونی کار بد از خوشگلا تو چشم نمیاد ولی یه زشتی کار بد کنه میگن وا این هم زشته هم بد اخلاق بعدش خوشگلا نیازها و توجه ها بهشون برآورده میشه بیشتر اون فشار عصبی روی زشتا رو درک نمیکنند یعنی در واقع این نتیجه که بهش رسیدی باید معکوس می‌بود

میدونی کار بد از خوشگلا تو چشم نمیاد ولی یه زشتی کار بد کنه میگن وا این هم زشته هم بد اخلاق بعدش خوش ...

نه عزیزم کسایی که خوش اخلاق اصن ایرادای صورتشون به چشم نمیاد برا همین از نظر همه زیبان