2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکسا رو فرستادم دو خوابه است ۹۰متره پارکینگ انباری آسانسور مشکلش اینه مجتمع استموندم چی کار کنم

یعنی تو هر طبقه چند واحده؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
فرستادم تو صفحه خودم که نشون میده

هنوز نیومده

خب خونه فول امکانات دیگه خوبه مورد دیگه ای هم داری؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
دو واحد ولی ۷طبقه است

خب این که اصلا مهم نیست مگه چی میشه اتفاقا نظم توی این ساختمان ها بیشتره پس سرایدار هم باید داشته باشه 

تهرانین؟

موردای دیگه با پولمن میشه بین ۶۰تا ۷۰متر که مجتمع نباشهخونه خودم یه خوابه است میخام جای بهتر بخرم

به نظرم اوکیه طبقه چندم؟