2777
2789
عنوان

شوهرم ماشین و گذاشته خونه ک جاریم بره بیرون باهاش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنین من با اتوبوس رفتم کلاس دیدم ک ماشینمون دم در آموزشگاهه و خانوم سوار شد رفت پی عشق و حالش

خیلی صبوری بخدا تو

و چقدر این زن وقیح 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بعد از اون ک فهمید یه بارم نگفت بیا با هم بریم یه تعارفم نزدحالا اینا هیچیامروزم ک داشت با ماشین ما ...

اسی با این حرفی که الان گفتی  من باشم فردا ماشین رو بر میدارم میرم کلاس ،اگرم هنوز میترسی تا اونجا رانندگی کنی برو بزار دوتا کوچه بالاتر ،خیلی حرصم گرفت،سوار ماشین شما میشه بعد به شما نمیگه بیا بریم! 

یکی دیگه ماشین یکی دیگه رو گرفته ،جورش برا شماست ،آخرش هم حتما میان کلی از عروس تشکر می کنند که این چند روزه ماشین رو بهشون داده

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

فک کنین من با اتوبوس رفتم کلاس دیدم ک ماشینمون دم در آموزشگاهه و خانوم سوار شد رفت پی عشق و حالش

🤬🤬🤬🤬

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
بهتره از قبل حاضر بشی وقتی دیدی دارن میرن پیش قدم شود بگو : ( چ خوب شد ک رانندگی و واردین دیگه باهم ...

این راهنمایی های عجیبو از کجا میاری عزیز

کدوم آدم عاقلی خودشو اینجوری خفت میده و آویزون میکنه؟! 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

شما هم از فردا اسنپ بگیر برو 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

و شوهر خودم اومده خونه 

البته ک من باهاش حرف نمیزنم و فک کنم از این قضیه ک کلاس دخترشو من با هم یکیه اگاهی نداره

و کلا با هم حرف نمیزنم به نظرتون چیکار کنم هم ازم معذرت خواهی کنه هم من حرفامو بهش بگم؟

روزای خوب توی راهه....
شوهرش ماشین نمیده بهش جاریش چیکار کنه؟؟

اونوقت شعورش نمی‌کشید وقتی مقصدشون یکیه بگه بیا ببرمت اونم با ماشین خودش! 

این راهنمایی های عجیبو از کجا میاری عزیزکدوم آدم عاقلی خودشو اینجوری خفت میده و آویزون میکنه؟!

واقعا بعضی هاعجیب راهنمایی میدن جهت بی ارزش سازی

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.