2777
2789
عنوان

شوهرم ماشین و گذاشته خونه ک جاریم بره بیرون باهاش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 87 پست
فک کنین من با اتوبوس رفتم کلاس دیدم ک ماشینمون دم در آموزشگاهه و خانوم سوار شد رفت پی عشق و حالش

برا شوهرت تعریف کردی چی گفت؟!

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اونو میدونم متاسفانه😔

الان حرص نخور عادی زندگی کن فقط درس عبرت شه که یادبگیره کم کم وقتی ماشین نداری اژانس بگیره یااستپ کم کم جابنداز ارزش بده و دلسوزی زیاد واسه جماعت مرد نکن

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

مسئله ارزش قائل نشدن شوهرشه وقتی شوهرش حسابش نمیکنه جاری چرا حساب کنه وظیفه ایم نداره

شما کلا تو یه لیگ دیگه واسه خودت داری بازی میکنی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

مسئله ارزش قائل نشدن شوهرشه وقتی شوهرش حسابش نمیکنه جاری چرا حساب کنه وظیفه ایم نداره

تو باشی یکی شوهرش باهاش خوب نیس توهم میای یجور ازارش میدی؟؟اخه ربط داره؟؟برمیگرده به فرهنگ ومدل خودت کاری نداری به داستانشون

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

فک کنین من با اتوبوس رفتم کلاس دیدم ک ماشینمون دم در آموزشگاهه و خانوم سوار شد رفت پی عشق و حالش

خب خودت بهش بگو من میرم کلاس زبان دخترتو بدم باهام میریم دیگه تعارف که نداری ماشین خودتونن هست

کاش قبلن به شوهرت میگفتی کم کم که جاری باوجودهمزمانی تو رو نمیرسونه

اخه من همیشه میگفتم ک وظیفه ای نداره و اینکه اگه میگفتم شوهرم میگفت ک با اون برو و منم معذب میشدم

روزای خوب توی راهه....
خب خودت بهش بگو من میرم کلاس زبان دخترتو بدم باهام میریم دیگه تعارف که نداری ماشین خودتونن هست

وقتی شوهرم داره میگه به ماشین دست نزن چرا خودمو کوچیک کنم

روزای خوب توی راهه....