2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هلن من اینجاست 🦋

قربونت برم🥺🦋

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

خدا نکنه عصبیم شدید 🤕شوهرم ساعت ۹ زنگ زد مهمون داریم یه عالمه کباب تابه ای درست کردم میگه کنسل شد � ...

اخی والا حق داریی

منم بودم خودت میدونی چیکارش میکردم😂🙄

با بچه ها بخورین اشکال نداره 

خسته نباشییییی

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

اخی والا حق دارییمنم بودم خودت میدونی چیکارش میکردم😂🙄با بچه ها بخورین اشکال نداره خسته نباشییییی

بقران بهش زنگ میزنم میگه نمیام خونه 😂

برنج دم بکشه بسته بندی میکنم میدم ببره بده به معتادا 

زیاده نمیخورن بچه ها

تمام دنیای منید 🦋A🦋S🦋

بقران بهش زنگ میزنم میگه نمیام خونه 😂برنج دم بکشه بسته بندی میکنم میدم ببره بده به معتادا زیاده نمی ...

ترسیده🤣🤣

اره کار خوبی مکنی :)

اخی