2777
2789
عنوان

نظرتون راجب کار کردن یه دختر هفده ساله تو مغازه مردم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنش کم نیس فقط اگه میدونید از پس خودش بر میاد دختر قوی هست زبوندار بفرست

اره دختر زرنگیه ولی خب ما میترسیم فامیلی کسی ببینه حرف درمیارن و اینکه کسیم فکر نکنم قبولش کنه همه آگهی ها نوشتن سن از ۱۸ به بالا

بچه ها درس میخونه ولی علاقه ای نداره و به کلاس و باشگاهم علاقه نداره میگه همش الکیه من برم باشگاه که ...

چنتا دختر هم باشن بازم خطرناکه. تو جامعه ی الان دختر هرچقدر به پدر و مادرش بچسبه تا قبل ازدواج براش بهتره.

کار عار نیس. وقتی یکی مجبوره باید بره 

ولی اول جوانی بهتره وقتشو سرمایه گذاری کنه برای یه کاری که به دردش بخوره 

فروشندگی همیشه هست 

بره یجا کارآموزی برنامه نویسی عکاسی چیزی یه هنری یاد بگیره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خیلیم خوبه.یه کار مناسب و‌خوب پیدا کنه عالی میشه

داخل دیوار میره اگهی کارای فروشندگی داخل فروشگاه لباس زنونه و اینارو پیدا میکنه ولی خب رده سنی رو زدن ۱۸ به بالا

نه من باشم اجازه نمیدم بره تو مغازه کار کنه ولی هرررر کلاسی عشقش بکشه براش ثبت نام میکنم

کلاس خودش دوست نداره بره میگه همش الکیه وقتمو طلف کنم شهریه بدم . میگه دوست دارم درآمد داشته باشم سرگرم شم

همسرم مغازه ک زد یه دختر ۱۸ساله اومد وایساد فروشنده شتا الان ک دختره۲۶سالشه خیلی ام خوبه کار کنن مشک ...

مغازهایی ک مثلا لوازم آرایشی میفروشن. یا پاساژ لباس خانمها.بوتیک ک فروش محصولات خانمهاباشه.یا فروشگاه موادغذایی‌اینجورجاها خوب ومطمن هستن وپر رفت وآمد

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره