2777
2789
عنوان

نظرتون راجب کار کردن یه دختر هفده ساله تو مغازه مردم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها درس میخونه ولی علاقه ای نداره و به کلاس و باشگاهم علاقه نداره میگه همش الکیه من برم باشگاه که ...

خب بزارید تا طعم استقلال رو بکشه البته تو به عنوان خواهرش وظیفه داری تا ی شغل خوب و امن برای پیدا کنی توی ی محیط مناسب 

مثلاً فروشگاه های زنجیره ای 

یا اصلا دوره ببینه دوره ناخنکاری رنگ مو هر چیزی 

تا بتونه کسب و کار خودشو راه بندازه 

باید خیلی مراقبش باشید خودتون برسونیدش 

ولی بزارید تا ی حدی مستقل بشه زیر نظارت خودتون

همسرم مغازه ک زد یه دختر ۱۸ساله اومد وایساد فروشنده شتا الان ک دختره۲۶سالشه خیلی ام خوبه کار کنن مشک ...

شما مشکلی با سنش نداشتین؟ بی سابقه بودن اومدن در مغازه شما؟ 

اخه الان هیچکس قبولش نمیکنه همه رده سنی رو‌زدن ۱۸ به بالاا

شما مشکلی با سنش نداشتین؟ بی سابقه بودن اومدن در مغازه شما؟ اخه الان هیچکس قبولش نمیکنه همه رده سنی ...

من اون زمان همسرمم۲۰ سالش بود سنی نداشت

بعدم یاد گرقت زود 

نباید سخت گرفت

بستگی ب ادمش داره

من همسرم خیلی دلسوز و مهربونه هوای همه رو داره 

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

خب بزارید تا طعم استقلال رو بکشه البته تو به عنوان خواهرش وظیفه داری تا ی شغل خوب و امن برای پیدا کن ...

ناخونکاری و اینا منم موافقم یاد بگیره ولی طرز فکرش جوریه میگه که باید برم کلی هزینه آموزش بدم و وسیله بخرم همه ناخونکار شدن باید در به در بگردم مشتری پیدا کنم . ولی فروشندگی بی دردسر حقوق میگیرم

اره دختر زرنگیه ولی خب ما میترسیم فامیلی کسی ببینه حرف درمیارن و اینکه کسیم فکر نکنم قبولش کنه همه آ ...

اتکا نکنین به زرنگی و سرزبونی که میبینین ، سنش کمه ، مردم گرگ بارون دیده هستن ، امنیت رو حسابی چک کنین 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
ناخونکاری و اینا منم موافقم یاد بگیره ولی طرز فکرش جوریه میگه که باید برم کلی هزینه آموزش بدم و وسیل ...

تو همون دیوار خیلی ارایشگاهها دیدم آگهی منشی یا پذیرش میدن ، به نظرم جاهای شلوغ یا محیط خانمانه کار کنه ، تازه همونم حتما با بزرگ‌تر بره برای مصاحبه و بررسی کنین همه جانبه

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
نظرت چیه بکننش تو اتاق درم‌روش‌قفل کنن تا وقتی شوهر براش بیاد؟

من خودم نه تو اتاق زندانی بودم و نه از دوران نوجوانیم و کودکیم ناراضی!!! برعکس بهترین دوران زندگیم در کنار پدر و مادر و خواهرای نازنینمه.

دکتری عمرانم رو از دانشگاه سراسری تهران گرفتم بهترین شرکت مشاور ایران کار کردم و الان برای شرکت همسرم کار میکنم. خیلی وقتا بی پول بودم اما کار کردن تو یک مغازه یا فروشگاه برای یک دختر درسخون الان مناسب نیست. بنظرم خیاطی شاید بیشتر بدردش بخوره تا شاگردی مغازه ها و مارکتها.

دختر خودمم رو هم به همین شیوه بزرگ میکنم که کمترین آسیب بهش برسه. من با رها کردن دختر و پسر تو جامعه ی بی در و پیکر چه تو ایران چه خارج از ایران مخالفم . اما برای تحصیل و پیشروفت و ترقی تحصیلی میتونن برن. همونطور که همسرم رفتن و برگشتن.

ناخونکاری و اینا منم موافقم یاد بگیره ولی طرز فکرش جوریه میگه که باید برم کلی هزینه آموزش بدم و وسیل ...

بزار بره تا طرز تفکرش عوض شه خودش میره بالاخره راه زندگیشو رو پیدا میکنم یه سری حقیقتا رو متوجه میشه آنقدر باید این شاخه اون شاخه بپره تا راه خود.ش رو پیدا کنه 

شما ولی از دور مراقبش باشید