2777
2789
عنوان

بچه ها من جدا شدم

3716 بازدید | 163 پست

۷ سال باهم بودیم همه چی خوب بود ی بحث کوچیک کردیم ۳ روز قهر شدیم 

ی استوری گذاشت ریپلای کردم خوش بگذره گفت حالم خیلی خوبه احساس ازادی میکنم و رابطه رو تموم کرد خیلی راحت 

باورم نمیشه 

گفتم چرا مگه چیشده گفت تو ب من توهین کردی احترام نذاشتی حالا حرف پارسالو میزدا دعوا اخر چیزی نگفتم بخدا 

رفت 

بلاکم کرد و رفت 

همه چیزمونو پاک کرد 

دارم دیوونه میشم باورم نمیشه 

حالم خیلییی بده😭😭😭😭

مطمئن باش پای کسی وسطه وگرنه رابطه هفت ساله به این راحتی تموم نمیشه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اگه تورو میخواست بعد یکسال میمومد میگرفتت نه هفت سال دنبال خودش بکشونت

بجهنم که رفت

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

من الان رفتم حق طلاق گرفتم حس عجیبی بود دیدنش

میخوایین طلاق بگیرین؟ 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

ی سال دیگه طولش میدادید مصادف با طول کشیدن جنگ ایران عراق

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

مطمئن باش آدم موندن نبود وگرنه بعد 7سال اینقدر راحت نمی‌رفت 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏