2777
2789
عنوان

باورم نمیشه اینجا چرا اینجوریه ❓

116 بازدید | 7 پست

واقعاً نمیدونم یه عده تو سرشون بجای مغز چی گذاشتن 

طرف مثلاً تاپیک میزنه من خانواده خوبی ندارم کیا مثل من هستن ؟ خب میخواد یه همدرد پیدا کنه حداقل بدونه تنها نیست ، بعد یکی میاد پست میذاره نه من خیلی خانواده خوبی دارم هیچ مشکلی ندارم و فلان 😐 یا مثلاً یکی میاد میگه کسی میدونه فلان چیز از کجا میتونم پیدا کنم؟ یکی میاد پست میذاره نمیدونم 😐 خب لال بمیری وقتی نمیدونی یا کلا نمیتونی کمک کنی برو یه جای دیگه حتماً باید پست بذاری؟ نمیدونم شایدم من غیر طبیعی باشم که وقتی وارد تاپیک میشم که نظرم به درد نمیخوره اصلأ پست نمیذارم میرم یه جای دیگه 

انقد بدم میاد از اینجور آدما ، فقط تاپیک اشغال میکنن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا 

اینا عقده ای هستن 

چندروز پیش تاپیک زدم درد و دل کنم گفتم مریض میشم شوهرم غر میزنه که همش مریضی 

یکی اومد نوشت شوهر من وقتی مریض میشم مثل پروانه دورم می‌چرخه بهم میگه فقط بگو چیکار کنم که حالت خوب شه درد نکشی🤐🤐🤐

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

من هم خیلی از تاپیک ها رو ورود نمیکنم چون یا اطلاعات ندارم یا با قبولش ندارم یا تجربش نکردم 

پس حضور من بی مورد حساب میشه 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .