2777
2789
عنوان

تجربه تون از جنین اهدایی و میخوام

617 بازدید | 44 پست

مثلا من خودم اگه جنین اهدایی بگیرم و بچه نه ماه تو رحم من باشه و از خون من تغذیه کنه احتمالش هست یکم شبیه من بشه؟ حالا یا ظاهری یا اخلاقی

شما مورد مشابه دیدین؟ مثلا بچه شبیه رحم احاره ای شده باشه یا جنین اهدایی شبیه مادری بشه که گرفتتش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنعموی من تخمک اهدایی گرفت با اینکه اسپرم عموم بود بچه ها هیچ کدومممم شبیهشون نیستن نه شبیه عموم نه شبیه زنعمو 

اختمالا شبیه همون کسی ان که تخمکشو گرفتن

خداجونم شکرت😍
همچین سوالی ب ذهنم نرسیده بود تا الان🤔

یبار تو سرچ گوگل یچیزی مشابه همین تو یکی از تاپیکا خوندم که راجع به Rna صحبت کرده بود یکی از کاربرا

اما هرچی گشتم پیداش نکردم

گفته بود Rna که حامل خصوصیات ژنتیکی هست از فردی که حامل جنین هست به بچه میرسه

نمیدونم درست کفتم یا نه یه همچین چیزی خوندم

زنعموی من تخمک اهدایی گرفت با اینکه اسپرم عموم بود بچه ها هیچ کدومممم شبیهشون نیستن نه شبیه عموم نه ...

یه سوال الان اگه این پسر عاشق دختری بشه ک دختر اون خانمه، از لحاظ شرعی جریان چی میشه🤔🤔🤔 اصلا عموت اینا میدونن صاحب تخمک کیه؟

پیامبرا و اماما تا اینجاشو دیگه فکر نکرده بودن😂👌

تا شیر دادن هم فکر کرده بودن ولی اینجارو نه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

زنعموی من تخمک اهدایی گرفت با اینکه اسپرم عموم بود بچه ها هیچ کدومممم شبیهشون نیستن نه شبیه عموم نه ...

بنظر من اینجور مسائل باید بین زن و شوهر مخفی بمونه و اقوام اصصصلا مطلع نشن.چون ممکنه در آینده از دهن یکی بپره و به بچه بگه و زندگی و اعصاب بچه مختل بشه

منم سوال دارم در مورد جنین اهداییببخشید میون تاپیکت میپرسم جنین اهدایی از کجا میگیرن؟ پولی هست؟ فقط ...

مراکز ناباروری 

بله هزینه انتقال و هزینه جنین اهدایی باید بدن 

میدونم به جز تهران ، اصفهانم هست بقیه جاها رو‌نمیدونم

یه سوال الان اگه این پسر عاشق دختری بشه ک دختر اون خانمه، از لحاظ شرعی جریان چی میشه🤔🤔🤔 اصلا عموت ...

بله میدونن کیه و قبل تخمک کشی هم صیغه شون کردن که بچه حلال باشه ولی خب همدیگرو ندیدن 

جزئیات شرعی رو نمیدونم!

خداجونم شکرت😍