2777
2789
عنوان

تجربه تون از جنین اهدایی و میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 44 پست
بله میدونن کیه و قبل تخمک کشی هم صیغه شون کردن که بچه حلال باشه ولی خب همدیگرو ندیدن جزئیات شرعی رو ...

فکر میکردم این صیغه کردن چرت باشه 

پس چجوری اسپرم اهدایی میگیرن بدون صیغه. مراجعم گفتن مجازه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اینجور مسائل باید بین زن و شوهر مخفی بمونه و اقوام اصصصلا مطلع نشن.چون ممکنه در آینده از دهن ...

فامیل های ما سیون😅 

دهنشون قرص 

هیچ کس هیچی نمیگه 

خداجونم شکرت😍
مراکز ناباروری بله هزینه انتقال و هزینه جنین اهدایی باید بدن میدونم به جز تهران ، اصفهانم هست بقیه ج ...

حدودا چقدر دوندگی و معطلی داره؟ یادمه آی وی اف میکرد نزدیک دوماه درگیر بود هر سری

فکر میکردم این صیغه کردن چرت باشه پس چجوری اسپرم اهدایی میگیرن بدون صیغه. مراجعم گفتن مجازه

اسپرم اهدایی شنیه بودم مشکل داره از نظر شرعی بازم مطمئن نیستم

خداجونم شکرت😍
خاله ام دوقلو هاش اهدایی فک کنم از خواهر شوهر و همسر ایشون گرفتن یکی شبیه خاله یکی شبیه شوهرش

خالت و شوهرش فامیلن؟

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

حدودا چقدر دوندگی و معطلی داره؟ یادمه آی وی اف میکرد نزدیک دوماه درگیر بود هر سری

فکر کنم چندماه باید تو نوبت باشی بعدم فقط یه مرحله انتقال داری دیگه 

یجا خوندم حدودا یکسال تو نوبت میمونی

فکر کنم چندماه باید تو نوبت باشی بعدم فقط یه مرحله انتقال داری دیگه یجا خوندم حدودا یکسال تو نوبت می ...

اوه چه زیاد....

مگه جنین اهدایی زیاد نیست تو مراکز ناباروری؟ دیگه معطلیش برای چیه

یبار تو سرچ گوگل یچیزی مشابه همین تو یکی از تاپیکا خوندم که راجع به Rna صحبت کرده بود یکی از کاربراا ...

نه rna و dna از تخمک میرسه ن فرد حامل . شما اگر نیت کردی دیگ بش فک نکن . خیلیا اصا نمیدونن بچه شبی خودشون نیست تخمک میگیرن کاش شمام نمیدونسی راختر بودی .  ذخیرتون پایینه ؟ 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
بله میدونن کیه و قبل تخمک کشی هم صیغه شون کردن که بچه حلال باشه ولی خب همدیگرو ندیدن جزئیات شرعی رو ...

کسی تخمک اهدا میکنه که آی وی افش جواب بده و باردار شده باشه، بعد میاد میگه خوب پس بقیه تخمکارو لازم ندارم اهداشون کنید

کسی که آی وی اف میکنه کسیه ک شوهر داره.

زن شوهر دار رو ک نمیشه صیغه کرد دیگه؟!🫤

مطمئنی جریان صیغه رو؟

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

وا مگه میشه کسی ندونه نه من شوهرم آزواسپرم هست

اره خیلیا همینکه باردار شدن براشون اوکی هست و اصلا هیج تصوری از تخمک ندارن 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
کسی تخمک اهدا میکنه که آی وی افش جواب بده و باردار شده باشه، بعد میاد میگه خوب پس بقیه تخمکارو لازم ...

کسی که تخمک اهدا میکنه نباید متاهل باشه و صیغه ش میکنن 

خداجونم شکرت😍