2777
2789
عنوان

بندرعباس ب خون نیاز داره

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 29 پست
یعنی اونایی که دور هستن نباید برن؟چون خودمم دور هستم می پرسم

از هرجای ایران فکر کنم بشه

ولی خودم جنوبیم تقریبا نزدیکیم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من او مثبت هستم از قم به بندر عباس انتقال میدن؟

احتمالا میشه

چون اعلام کردن

بشدت بخون احتیاج دارن

خیلیا همین الان تو بندر نیاز دارن 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
پس بی خیال شوالانم خداروشکر مردم زیاد رفتنخدا کنه تعداد فوتی ها کم باشه

متاسفانه دویستو خورده ای فوتی داشتیم و هشتصدو.. مصدومی

اگه امکانش هست میتونید برید منظورم اینه ما کلا یه استان دیگه ایم حتی نزدیک بندعباسم نیستیم

ربطی نداره میتونید بدید ما گیلانیم اینجا مردم رفتن برای خون دهی خودم تالاسمی مینورم وگرنه حتما میرفتم 

من دیروز رفتم خون اهدا کنم گفتن فعلا دیگه نیاز نیست. خیلی غمگینم نمیدونم چه طور به همشهریام کمک کنم 😭 چه اونایی که عذادار شدن چه اونایی که مصدم شدن و چه اونایی که خسارت دیدن . داداشام اونجا بودن خدا رو شکر سالمن غقط ماشیناشون له شد

کجا اعلام کردن البته تعداد فوت بیشتر میشه متاسفانهو حجم خسارت فاجعه اس

۱۸تا فوتی بوده با هشتصد تا مصدوم

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

من دیروز رفتم خون اهدا کنم گفتن فعلا دیگه نیاز نیست. خیلی غمگینم نمیدونم چه طور به همشهریام کمک کنم ...

همینکه بفکری کافیه عزیزم

انشالله ک دیگه غم هموطنامونو نبینیم

کجا اعلام کردن البته تعداد فوت بیشتر میشه متاسفانهو حجم خسارت فاجعه اس

خوده مردم میگن

صداوسیما اعلام نکرده

۱۸تا فوتی بوده با هشتصد تا مصدوم

فوتی ها خیلی بیشتره ولی نمیگن