2777
2789
عنوان

بیایید بگید بندر عباس چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 5085 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز هیچ کسی اخبار موثق نداده

هرسایتی برا بازدید خودش داره خبر نشر میده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

هنوز هیچ کسی اخبار موثق ندادههرسایتی برا بازدید خودش داره خبر نشر میده

من بخش اداری کار میکنم هنوز هیچی مشخص نیست ولی احتمال میدن کانتینر حاوی مواد شیمیایی بوده نکته عجیبش اینه اصلا اونجا جای همچین کانتی هايي نیست اونا محل نگهداری شون جداست 

نه مسافر کجا بود کارمند ا و کارگرای محوطه ها هستن اصلا شخص عادی رو اونجا راه نمیدن

خب پس بازم جای شکر داره که بچه بینشون نبوده

فیلماش رو که دیدم خیلی وحشتناک بود

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
بچه ها راسته میگن حمله ی ا س ر ا ی ل بوده؟

انفجار سوخت 250 موشک بالستیک وارداتی از چین در سالروز چرنوبیل همزمان با مذاکرات صلح با آمریکا، کار روسیه هس تا پای آمریکا به خلیج فارس باز نشه. روسیه در مرحله بعدی مثل چرنوبیل ، نیروگاه هسته ای ایران رو میپوکونه. مسخره شدیم افتخار میکنیم فلات پرشیا فین و فلان ...

من بخش اداری کار میکنم هنوز هیچی مشخص نیست ولی احتمال میدن کانتینر حاوی مواد شیمیایی بوده نکته عجیبش ...

انفجار سوخت 250 موشک بالستیک وارداتی از چین در سالروز چرنوبیل همزمان با مذاکرات صلح با آمریکا، کار روسیه هس تا پای آمریکا به خلیج فارس باز نشه. روسیه در مرحله بعدی مثل چرنوبیل ، نیروگاه هسته ای ایران رو میپوکونه. مسخره شدیم افتخار میکنیم فلات پرشیا فین و فلان ...

هنوز هیچ کسی اخبار موثق ندادههرسایتی برا بازدید خودش داره خبر نشر میده

مذاکرات چی شد این وسط

من هر چی گشتم نفهمیدم علت حادثه چی بوده کسی می دونه بگه