2777
2789
عنوان

بیایید بگید بندر عباس چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 5085 بازدید | 34 پست
تصاویر اینترنشال زده با امار اولیه

امروز ویس یکی از کارکنان اونجا رو گوش دادم گف اصلا ما سوخت موشک بندر شهید رجایی نگه نمیداریم وقتی بار برای مصارف نظامی باشه حمل یکسره میزنیم و نگهداری نداریم و شایعس

امروز ویس یکی از کارکنان اونجا رو گوش دادم گف اصلا ما سوخت موشک بندر شهید رجایی نگه نمیداریم وقتی با ...

اصلا شما میدونید ساز کار بنادر چطوره من خودم چند بار بندر امام و یه بار تخلیه بار بوشهر رفتم با وجود اینک اینها بسیار کوچکتر از بندر رجایی بندر عباس هستن اگر میگن بندر شما تصور نکن یه اسکله است یکی دو کشتی بار جابجا میکنند شما بندر رو در قامت یک شهر تصور کن با کلی انبار با کلی ساختمان اداری با کلی خبابون و همینطور مناطقی که حتی برای تردد پرسنل انجا هم ازاد نیست اگر رفته باشید انجا حتی انبارهایی هست که با وجود کالا سالیان سال در اون انبار باز نشده شما توجه کن پارسال بحث روغنهای فاسد شد روغنها در همین بندر بالای یکسال مونده بود و با وجود تاریخ مصرف گذشته به شبکه تسویه و توزیع قرار گرفت این اقایی که میگی ویس گذاشت یا اصلا دسترسی به ان مناطق رو نداره یا اگر داره بخاطر اطلاعات طبقاتی و محرمانه به هیچ وج اجازه نشر نداره

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا شما میدونید ساز کار بنادر چطوره من خودم چند بار بندر امام و یه بار تخلیه بار بوشهر رفتم با وجود ...

بزرگوار اونی که شما میگی خوراکی هس یا نهایت خودروهای وارداتی محموله های نظامی سریع منتقل میشه ایشونم این گف گف یه سره منتقل میشن و اینطور نیس دپو بشه البته منم مشکوکم به خرابکاری احتمالا پای خرابکاری و نفوذ درمیونه

اصلا شما میدونید ساز کار بنادر چطوره من خودم چند بار بندر امام و یه بار تخلیه بار بوشهر رفتم با وجود ...

منم تواین بندر رفتم خیلی بزرگه خیلی آدم اونجاکارمیکرد کلی ماشین سنگین اونجابود تعداد کشته هاخیلی بیشترازین چیزاست من یادمه وقتی رفتیم خیلی از راننده ها حتی زنو بچشونم اورده بودن مثل خودما ک رفته بودیم من بندرعباسو مردمشو خیلی دوسدارم چندباری ک رفتم فقط مهربونی دیدم خداصبر به بازمانده ها بده چقدرسخته اون راننده هایی ک رفتن واسه یه لقمه نون تواون گرما والان جنازشون برمیگرده پیش خونواده هاشون 💔