شما فکر کنید اومدن چند روز موندن برای بار اول بعد ک رفتن خونشون یه هفته بعدش یک تومن خواهر شوهرم زده بود تو کارن شوهرم ب عنوان کادو خونت شوهرم انقدر ناراحت شد خیلی بهم گفت کاش یه شاخه گل داده بود یا همین یه تومنه یه چیز کوچکی میخرید ولی اینطوری پول نمیزد ب کارتم من مگه گدا هستم....حالا پولداری هستنا نکه نباشن ولی کارشون بشدت زشت بود و ما رو یجورایی دست کم گرفتن
ولی حالا ما شوهرم یادش رفته چند ماه پیش حواهرش چیکار کرده میگه باید دست سنگین خواهرمون رو بگیریم یادش رفته ک چطوری خواهرش جلو من دست کمش گرفت و خودشم از ناراحتی میخواست زنگ خواهرش بزنه پول پی بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا دیروز یه تاپیک بود که توروخدا به همه آدما برای همه مناسبتا پول کادو بدید !!!
بهرحال اولویت آدما فرق داره...
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.