2777
2789

شما فکر کنید اومدن چند روز موندن برای بار اول بعد ک رفتن خونشون یه هفته بعدش یک تومن خواهر شوهرم زده بود تو کارن شوهرم ب عنوان کادو خونت شوهرم انقدر ناراحت شد خیلی بهم گفت کاش یه شاخه گل داده بود یا همین یه تومنه یه چیز کوچکی میخرید ولی اینطوری پول نمیزد ب کارتم من مگه گدا هستم....حالا پولداری هستنا نکه نباشن ولی کارشون بشدت زشت بود و ما رو یجورایی دست کم گرفتن

ولی حالا ما شوهرم یادش رفته چند ماه پیش حواهرش چیکار کرده میگه باید دست سنگین خواهرمون رو بگیریم یادش رفته ک چطوری خواهرش جلو من دست کمش گرفت و خودشم از ناراحتی میخواست زنگ خواهرش بزنه پول پی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم از خداشونه کادو پول بگیرن به نظرم این دیدگاه شماس عزیزم وگرنه کار بدی نکردن

الان با یه تومن چ کادویی میشه خرید بهتر نبود یه شاخه گل میخرید؟

بخدا ما میخوایم بریم خونشون وسایل برقی خریدیم جلو جلو 

آخه توی شهر ما یجور کوچک کردن حساب میشه حتی یه شاخه گل یا اصلا کادو نمیدادن بهتر بود

ای بابا چی بگم حالا اشکال نداره مهم اینه ک کادو داده حالا اگرم کلا کادو نمیداد ناراحت میشدی ک کادو نداده

همون یه تومنو تو پاکت به عنوان هدیه میداد یعنی چی رفته به حساب زده 

نگه دارید عیدی اگه بردید بزارید رو عیدیش بگید پولیه که زدی و نمیدونیم بابت چیه

گفت هدیه و هدیه رو میارن خونه نه که بعد رفتن چه فکری کردی زدی دستت درد نکنه نمیخواییم

حالا دیروز یه تاپیک بود که توروخدا به همه آدما برای همه مناسبتا پول کادو بدید !!!

بهرحال اولویت آدما فرق داره...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.