2777
2789
عنوان

درست کردن ماست

312 بازدید | 22 پست

سلام. یه سوال داشتم.شیر خریدیم تا ماست درست کنیم. قبلا درست کردیم و ماستمون آب داشت. روشی هست که ماست آب نندازه؟

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

اگه شیر خیلی گرم باشه آب میندازه

گرماش باید در چه حد باشه؟

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که انگشت بزنی یکم دستت گرم بشه

ممنونم عزیزم. ببینیم این دفعه چی میشه. 

بزار زیاد بجوشه...یه قاشق خامه ب شیر اضافه کن

مگه باید بجوشه؟ ما نزدیک داغ شدن که میشد ، روش حباب های ریز میزد دیگه زیرشو خاموش میکردیم.

ممنونم عزیزم. ببینیم این دفعه چی میشه.

وقتی هم اماده شد تا ۲۴ ساعت اصلا ازش مصرف نکن 

وقتی هم خواستی استفاده کنی همون قسمتی که قاشقزدی رو کمی هم بزن  

اب ماست خیلی مفیده

کلا بعضی از شیرها هم رقیق هستن هر کار کنی اب میندازن

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

وقتی هم اماده شد تا ۲۴ ساعت اصلا ازش مصرف نکن وقتی هم خواستی استفاده کنی همون قسمتی که قاشقزدی رو کم ...

ما وقتی درست میکنیم یه آب زرد رنگ روی ماست و حاشیه های ظرف میاد.

وقتی هم اماده شد تا ۲۴ ساعت اصلا ازش مصرف نکن وقتی هم خواستی استفاده کنی همون قسمتی که قاشقزدی رو کم ...

ممنون از راهنماییت گلم😘😘

باید خیلی بجوشه...

ما به خاطر اینکه میترسیم شیر سر بره و بریزه قبل از جوشیدن خاموشش میکنیم.

گرماش باید در چه حد باشه؟

انگشت کوچیکتو نسوزونه ولرم باشه ب عبارتی

مایع ماستتم بیشتر بزن قشنگ هم بزن و مایع رو هم ازیخچال دربیار ب دمای محیط رسیده باشه

میخوای سفت تر شه وقتی پتو پیچیدی دورش بیشتر بزار تو گرما بمونه بعد بزار یخچال زودم قاشق نزن ک خوب ببنده

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مگه باید بجوشه؟ ما نزدیک داغ شدن که میشد ، روش حباب های ریز میزد دیگه زیرشو خاموش میکردیم.

😂دمت گرم🤧آره عزیزم بذار یه چند دقیقه ای بجوشه ماستش سفت تر و بهتر میشه سالم تر هم هست اینطوری

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚