2777
2789
عنوان

توی این تاپیک میتونین دلنوشته هاتون برای امام مهدی بنویسید🌱🥺💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 397 پست

کمکم کن🌱

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم میبینی میدونم بالخره ی کاری برام میکنی پس خیالم راحته

سلام عزیزکم

به تاپیک خوش اومدی

الهی به حق دعاها و مناجات های حضرت زهرا عاقبت بخیر بشی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یا صاحب الزمان..عزیزِ دل آسمان..همدم تنهایی های من..گوش شنوای روز های سختم..اینبارم مثل همیشه بگیر دستمو..اینبار هم با مهربونیت منو شرمنده کن بابای قشنگم..درسته من هیچوقت بچه خوبی برات نبودم اما تو همیشه بابای خوبی بودی برام..

🤍🦋

سلام عزیزدل، ترو خدا به اذن الله از خدا بخواهید که زود ظهور کنید، خسته شدیم از این همه سختی، بدبختی، بیماری، جنگ و ...بیاید و نجات بدید دنیا رو

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
کمکم کن🌱

خوش اومدی به تاپیک عزیزکم🥺😍🦋

انشاالله که سرنوشتت با عشق امام حسین نوشته بشه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یا صاحب الزمان..عزیزِ دل آسمان..همدم تنهایی های من..گوش شنوای روز های سختم..اینبارم مثل همیشه بگیر د ...

خوش اومدی  به تاپیک عزیزکم🦋😍

انشاالله تو اولین خطبه امام مهدی اون جلو جلوها نشسته باشی🥲💚

خوش اومدی به تاپیک عزیزکم🥺😍🦋انشاالله که سرنوشتت با عشق امام حسین نوشته بشه

ممنون 

ان شاالله 

من رو از دعاتون بی نصیب نذارید❤️

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

یا صاحب زمان یا مهدی کمکم کن خواهش میکنم التماست میکنم کمکم کن شفام بده لطفا😭😭😭😭

سلام عزیزکممم🦋💚🌱

خوش اومدی به تاپیککک

میتونی دعای سلامتی امام مهدی ام برای حاجت و شفات نذر کنی💚🦋🌱

آرام بخش ترین اسم اسمِ شماست 

امام مهدی ..... 

دنیای مان بی شما هیچ و پوچ و پر از حس حسرت و افسوس و دنیا طلبی و راحت طلبی ست ... 

دنیای خسته و پر از دعوا و حسادت و حق خوریست..

کی میایین آقا ؟!

وای که چه سوال اشتباهی پرسیدم ....

شما باید از ما بپرسید کی میاین ؟!

کی میاین سمت ما ؟؟! 

کی دستتون رو به دست ما میدین؟! 

کی دل به دل ما می‌دین ؟! 

کی نگاه از غیر میبرین و چشم به عنایات ما میدوزین؟!  

آقا جان میدونید چیه 

مدتهاست 

برایتان سوره توحید می‌خوانم 

بهجت العارفین یادمون داد 

می‌خوانم بلکه فرجی حاصل بشه 

هر چند عملی در خور شأن ندارم 

همین قلیل را از من حقیر و دوستدارانت بپذیر 

منو فرزندانم و عزیزانم رو لایق سربازی ات کن 

عزیز زهرا (س )!

ما را هم عزیز زهرا (س) کن ...

آرام بخش ترین اسم اسمِ شماست امام مهدی ..... دنیای مان بی شما هیچ و پوچ و پر از حس حسرت و افسوس و دن ...

به به عجب متنیییییی😍😍😍🦋💚