2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد با داشتن بچه وچالش هاش

210 بازدید | 23 پست

سلام خانما خوبین؟

کسی ازدواج مجدد بابچه داشته

تجربه خودتون رو‌میگین؟بچتون رو توی فامیل همسردوم میبرید؟

با همسرجدید بیرون برید بچتون‌همراهتون هست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر خاله شوهرم با خانمی ازدواج کرد فکر کنم دختر خانم ۱۴ سالش بود 

خونه مادر شوهرم اومد دخترش رو آورد خاله شوهرم هم بهش میگفت دخترم ،بابا هم بهش میگفت دخترم 

الان ی پسر ۴ ساله هم داره 

حالا تو خونش چه طورین نمیدونم ولی اینجا با هم خوب بودن ولی دخترش از ما خجالت میکشید و کم حرف بود 

بچه که شیفت و دیلیت نمیشه متناسب با سنش همراه والد تو دورهمی و مهمونی و خرید و...شرکت میکنه....

من نظرخودم اینه بعداز ازدواج بلافاصله توجمع های اونا نبرم

چون ایشون مجرده حس میکنم درست نیست

پسر خاله شوهرم با خانمی ازدواج کرد فکر کنم دختر خانم ۱۴ سالش بود خونه مادر شوهرم اومد دخترش رو آورد ...

منم میگم کم کم ببرم توجمعشون یهویی نباشه

ببینم برخوردشون چطوره اصلا بااین قضیه

بچم ۴سالشه

من نظرخودم اینه بعداز ازدواج بلافاصله توجمع های اونا نبرمچون ایشون مجرده حس میکنم درست نیست

شرایط خیلی بسنج...بچت جز تو کسی نداره اگه میدونی شرایط خانواده اون اقا با وجود بچتokنیس خوب فکرات بکن و شرایط بسنج...مادری مسئولیت سنگینه

منم میگم کم کم ببرم توجمعشون یهویی نباشهببینم برخوردشون چطوره اصلا بااین قضیهبچم ۴سالشه

سن خوبیه خداروشکر

اگر همین اول کار ارتباط خوبی با همسرتون و خونواده‌ش داشته باشه، بزرگتر بشه هم دیگه به مشکل نمی‌خورید

در همین حد که گاهی همدیگه رو ببینن کافیه بنظرم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
شرایط خیلی بسنج...بچت جز تو کسی نداره اگه میدونی شرایط خانواده اون اقا با وجود بچتokنیس خوب فکرات بک ...

میدونی خودم دوس ندارم 

اخه میگم بچم اذیت نباشه چون هنوز خودمم بافامیل وخانواده اون اقا رفت وامدی نداشتم