2777
2789

دو روزه از کار و زندگیم افتا‌دم

نمیدونید چقدر استرس دارم قلبم تند تند میزنه

مشکلم اینجاست که تاریخ اطلاعیه رو هم نمیدونم کی منتشر میشه

برام دعا کنید اگه براتون مقدور هست🙏🏻

چجوری صبوری کنم یکی بهم راه حل بده😔

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

خودتو سرگرم کاری کن که زمان راحتتر بگذره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اگر امکانش هست میشه لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید و در مورد موضوعی بهم کمک کنید.

ممنون میشم🙏🙏

میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم و آبروم حفظ بشه حتی یه صلوات.ممنون.

سلام خوبین؟ خواهش میکنم اگر اطلاعی داری راهنماییم کن

لیسانس پرستاری دارم طرح نرفتم و دانشجو یه رشته دیگه از علوم پزشکی ام. کامنت شما رو دیدم که انگار شرایط همسرتون همینطور  بودم و پرستاری کار میکرد. 

میشه بگید بدون طرح آیا میتونم کار کنم؟ چطوری؟ یا برای طرح اقدام کنم که نمیدونم میتونم همزمان با درس از پسش بر میام یا نه، بیمارستان های خصوصی دولتی هر چیزی میدونی

تز سایت های اگهی چیزی دستگیرم نشد.  و شدیدا نیاز دارم کار کنم

سلام خوبین؟ خواهش میکنم اگر اطلاعی داری راهنماییم کنلیسانس پرستاری دارم طرح نرفتم و دانشجو یه رشته د ...

استارتر خیلی وقته که نیستن و امیدوارم که بیان و خودشون دقیق جوابتون رو بدن

اما همسر استارتر بعد اینکه لیسانس رو میگیرن سربازی و طرحشون رو میرن و بعد هم دانشجوی پزشکی میشن، موقعی که دانشجوی پزشکی بودن شیفت های پرستاری هم برمیداشتن

نمیدونم حالا به کارتون میاد یا نه این چیزی که گفتم

سلام

یه سوالی داشتم ازت

اگه یه نفر کارشناسیش رو تو وزارت علوم درس خونده باشه و بعد برای ارشد بهداشت عمومی بخونه

می‌تونه تو آزمونش شرکت کنه و استخدام شه؟

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨

سلام عزیزم خوبی

نگرانتونم کجاییم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍