2777
2789
عنوان

چرا اکثرایرانیا توهم اینو دارن بقیه بهشون حسادت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فضولن، طرف فضولی میکنه میگه چاق شدی لاغر شدی و خیلی سوالا و نظرات شخصی دیگه ،سرشون تو کار خودشون باشه برچسب حسادتم نمیزنن بهشون، میگه چقدر حقوق میگیری میگم فلان قدر میگه ااااااا کوفتت بشه، این حسادت نیست؟ 

وای وای وای مدتهاست این تو ذهن منه

من اینو توی نی نی سایت متوجه شدم که اکثرا راه به راه توی تاپیکاشون میگن فلانی بهم حسادت میکنه

راستش حس میکنم این مورد، نشأت گرفته از یک حس خودبرتربینی کاذبه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکی‌از برادر شوهرام هیچی نداره اخلاقم نداره ولی راه میره میگه چشمم زدن پشت یسری فامیلشون میشینه میگه حسودن

خیلیم زبون باز و فیلم و بازیگر

خودش بشدت حسود .حسادت مرد حسود صد برابر زنهاست

جدیدا میشینه همه جا پشت خواهرش میگه حسوده یکسری ادمهای‌نادان و ابله حرفاشو باور میکنن 

ولی بقیه که‌میشناسنش سگ‌محلش میکنن 

ی‌ادم سمی و خود چس‌پندار که کل فامیلو بهم‌ریخته بخاطر زود باوری و نادانی و یکسری از افراد فامیل که‌با حرف خر میشن

حالا جدای از حسادت برام جالبه یه قشر خاص از مردم فکر میکنن همیشه چشم میخورن 😆😆😆آخه لامصب تو چرا ب ...

چیزی راجب انرژی افراد میدونید؟چشم خوردن اصطلاحه در اصل تبادل انرژی پیش میاد

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل 

وای وای وای مدتهاست این تو ذهن منهمن اینو توی نی نی سایت متوجه شدم که اکثرا راه به راه توی تاپیکاشون ...

خودشیفتگی 

فرقیم‌نداره بعضیا دارا هستن متوهم و خودچس پندار بعضیا ندار و متوهم 

اره اینم هست. من هیچوقت ادم حسودی نبودم و نیستم اما پارسال یه نفر یه کاری باهام کرد که واقعا ضربه حس ...

دقیقا 

و این جمله که هرکی خودش حسود بقیه رو هم به این نگاه می بینه برا همه صدق نمی کنه 

من خودم همه آدم های دور برم رو حسود نمی بینم ولی واقعا یه بنده خدایی هست خیلی تابلو حسادت می کنه 

با هر پیشرفتم یه دعوای اساسی تو خانواده با من راه میندازه و مدام می بینم حسادتش رو، طوری که اطرافیان هم متوجه شدن

چیزی راجب انرژی افراد میدونید؟چشم خوردن اصطلاحه در اصل تبادل انرژی پیش میاد

آره انرژی مثبت و منفی شنیدم 

ولی آخه یه کسایی میگن چشم خوردیم آدم هر چی نگاه می‌کنه ببینه چی تو این وجود داره که خیلی خاص باشه و باعث چشم زخم بشه پیدا نمیکنه 

من اونروز تو یه تاپیک گفتم، خواهر کوچیکم تو هفته چند بار میره خونه ی مامانم و رعایت نمیکنه ، تو این گرونی.

خانم میگه کاملا از لحنت معلومه حسادت میکنی، خوب تو هم برو.

تو دلم گفتم، من میگم اون کارش اشتباه، بعد بهش حسادت میکنم؟؟ تازه منم برم