2777
2789
عنوان

چرا اکثرایرانیا توهم اینو دارن بقیه بهشون حسادت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 77 پست

ولی من خیلی دیدم حسادت میکنن و تینم از انه ک خودشون اون چیزی ک طرف داره رو ندارن،حالا یکی ارامش یکی مال یکی خانواده 

من خودم به کسایی ک خانوادشون دورهم جمع هستن حسادت میکنم یه ساله بخاطر مشکلاتی دورهم جمع نشدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال حرف تو هم درسته ولی خداییش من خودم ادم حسود دور و برم دارم... خودمم حالا همش دارم فکر می کنم وضع مالی وظاهری و همه چیزمون معمولیه و چیزای  والا مثل بقیه است حتی شایدم پایینتر باشیم هیچوقت درکشون نکردم اما از حرفایی که میزنن و برخورداشون میتونی بفهمی حسادت دارن یا نه...کلا ادم حسود از رفتاراش مشخصه.

دقیقا 

یا یه کاری میکنن میدونی تهش پشیمون میشنا بهشون میگی خب نه این کارو نکن بجاش فلان کار بهتره برمیگرده میگه حسودی بتوچه خب به منچه که چرا برامن تعریف میکنی 

یا امان از یسری دخترا فکر میکنن به شوهرشون یا دوسپسرشون نظر داری اخه من شوهرو دوست پسر تورو که سلیقه توعه میخوام چیکار🤦🏻‍♀️نه تو حسودی زندگی منو میکنی

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

طرف میگه شوهر درو قفل میکنه روم تا از سرکار بیاد 

گفتم چقد ازدوتج بدی داشتی

میگه حسودی

اخه بدبخت بیچاره حسودی چی؟ مردم زوال عقل گرفتن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

دقیقا به همون میزان که طرف درونش حسادت داره ، توهم حسادت دیگران رو داره

اره اینم هست. من هیچوقت ادم حسودی نبودم و نیستم اما پارسال یه نفر یه کاری باهام کرد که واقعا ضربه حسادت بقیه رو خوردم و دیدم نه واقعا حسود وجود داره...

چون شرایط زندگیا جوری شده که مردم حسود شدن... حسادت تو همه هست حالا بعضیا بیشتر بعضیا کمتر... بعضیا نشون میدن بعضیا نه... والا من به هر کسی نمیگم حسود مگر اینکه واضح نشون بده... مثلا عیدی رفتم قشم مادرشوهرم تا دیدتم گفت وااای چه بوی ساری اوردین همراتون😑 سیاه بودین سیاه تر شدین یعنی منو. بچه هام... خب الان این حسود نیست پس چیه؟ 

اصلا آدم مگه اینجا به کسی که نمیشناسه یا یه آدم سطح پایین حسادت میکنه؟

از کجا تشخیص میدید سطحش پایینه؟

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل