2777
2789
عنوان

به شوهر سابقم چی بگم ⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 33 پست

بگو چه تغییر کنی چه نکنی به حال من فرقی نمیکنه چون دیگه راهمون جداست،بهتره بیشتر از این خودتو کوچیک نکنی ،من چیزای مهمتری دارم که بهش فکر کنم پس دیگه پیام نده و مزاحمم نشو

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنی باید جواب بدی بذار انقدر بنویسه تاخودش خسته شه

می‌خوام دیگه نیاد هیچ وقت دیگه پیام نده چون خیلی عذابم داده اصلا دلم نمی‌خواد پیامی ازش ببینم می‌خوام پاشو از زندگیم ببره برای همیشه 

می‌فهمه دروغ گفتم با فامیلامون در ارتباطه 😭😭😭

بگو ازدواج غیر رسمی کردم اگه منو دوست داری مزاحم نشو بابت فامیل ها هم نگران نشو اگه چیزی گفتن بگو این حرفا رو از خودش درمیاره یا اصلا بگو اینجوری گفتم تا دست از سرم برداره

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

کاش دیگه بیخیالم شه اصلا پیام میده به خدا مریض میشم

اگه بعد هم پیام داد همین را بهانه کن که تو اگه منو دوست داشتی فکر ابرو و اعصابم را میکردی پس تو منو دوست نداری و مزاحمت های بعدی تو را به پلیس ارجاع میدم حواست را جمع کن

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

بهش الکی بگو با تو رابطه هستم قراره ازدواج کنم تو برو دنبال زندگیت

البته شاید سرش به سنگ خورده، یه فرصت دیگه بهش بده برگرده به زندگی

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم