2777
2789

۲۰سالمه از همه چیم گذشتم فقط میگم شوهرم به جای برسه اونم بی احترامی میکنه

ولی زنای دیدم اصلا به فکر شوهرشون نیستن فقط میگن لباس بخریم بریم موهام رنگ کنم در حالی که شوهراشون مردن براشون 

زنی که خرج داره ارج داره

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعادل باشه دیگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بعد من میگم صدتون رو یرا شوهرتون نزارین

ب خودتون برسین 

نزارین بخاطر شوهرتون پیرشین شوق لباس خوب تفریح میکاپ و...رو دلتون بمونه

کاربرا میان باهام بحث میکنن🤡

بخاطر همین چیزاست که میگم

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

من یه زمانی همسرم دستش خالی بود مراعاتسو میکردم. کم میخریدم. البته واسه خودشم نمیخریدا..

وفتی دست و بالش بازتر شد دیگه راجت میخریم.

میخوام بگم هم بخ مردت بستگی داره که اخلاقش چه طوریه. هم اینکه شرایط و باید درک کرد

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من معتقدم خرج کردن زیادی اصلا خوب نیست عزیزم

هرچیزی در حد خودش خوب و عالیه

من خودم حتی اگه بخوام خیلی خرج کنم دلم نمیاد و عذاب وجدان میگیرم

اینکه میگی شوهرت یهو بد اخلاق میشه هم عادیه

چون همه مردها بالاخره یه خصوصیت بد دارن.

نظر من اینه

زن خرج دار بنظر من. ببین خدایی در نظر بگیر زنی که به قر و فر خودش میرسه و ادایی هست شوهره بیشتر حواسش هست بهش. البته بسته به ظرفیت و جنبه و شعور رفتم داره. ولی اینکه تو دیگه با شورت پاره و شلوار ای خشتک پاره بخوای بگردی که شوهرت جلو بیفته، بعد دیگه تورو در حد خودش نمیدونه و تو سر خورده میشه. اعتدال داشته باش. 

بعد من میگم صدتون رو یرا شوهرتون نزارینب خودتون برسین نزارین بخاطر شوهرتون پیرشین شوق لباس خوب تفریح ...

الان به قیافه من نگاه کنی به صورت خواهر شوهر ۳۰ ساله ام بیشتر به من می خوره ۳۰ باشم تا به اون