2777
2789

کلی هزینه کلاس های میکروبلیدبنگ کردم نزدیک شیش هفت تا مدل رایگانه رایگان زدم 

هرسالنی میرم سابقه کار میخان ازم 

یا مثلن میگن مدل بیار جلوی چشممون بزن بعدم میگن باید خودت مشتری داشته باشی ما نمیتونیم تضمین کنیم ک مشتری بدیم بهت 

مدل هم باید باز رایگان ببرم چون حتی وقتی تو آگهی میزنم هزینه مواد گرفته میشود..هیچکس نمیاد😔

اون یذره رنگی ک دو میلیون گرفتم همش مفتی رفت

انقد نا امیدم ک دیگ دست و دلم نمیکشه حتی تمرین کنم یادم نره .خیلی خستم بخدا انقدر فکر کردم افسرده شدم😔

با خودم میگم کاش حدقل رفته بودم دوره ی ادمینی دیده بودم جای اینکار...حدقل اگ دو تومنم درمیاوردم یه ذوقی داشت برام 

ن اینکه حتی موادمم رایگان بره

الان ب سرم زده بود قبل عید رفتم برای شید لب و خط چشم بن مژه ثبت نام کردم 

هنوز کلاسام استارت نخوردع ولی میگم نکنه اشتباه کرده باشم و بازم هیچی ب هیچی بشع

بنظرتون اشتبا کردم؟دوره ادمینی بهتر بود؟یا چیکار کنم ب درامد برسم و مشتری جذب کنم؟

توروخدا

یکی بگع چیکار کنم😔😔 

درکت میکنم اسی 

منم کلی رنگ خریدم مجانی موهای مردمو رنگ کردم 

هی برای اینکه تو سالنشون کار کنم مدل بردم رایگان ۱۵ تومن خرج کردم

بیچاره مامانم هم میومد کمکم 🥺مشتری گیرم اومد اما پولمو خورد بیشعور فرار کرد

دیگه ولش کردم کارو

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشناهامون یه سالن داره اونم ن وسط شهر بهش گفتم هروقت مشتری داشتی بهم بگو 

کل عید اومد رفت گفت هرکی میاد میپرسه میره

بعد یبار عکس نشونم داد یهویی عکس ابرویی ک قاب سایه کرده بود اومد. ینی حاضر بود ابروی مشتری رو هرجور شده خودش یجور بزنه ولی بمن نگه😔بخدا دارم دیوونه میشم

درکت میکنم اسی منم کلی رنگ خریدم مجانی موهای مردمو رنگ کردم هی برای اینکه تو سالنشون کار کنم مدل برد ...

😔😔خیلی سخته من تو سالنا میرم وقتی میگن باید خودت مشتری بیاری میخام بگم شما از همون اول خودتون مشتری داشتید؟بلخره ی نفر کمک کرده دیگ

بعد من طلامو فروختم ک شاید ب یه در امد برسم ولی هیچی ب هیچی یه مربی عوضی ام داشتم ک یذره کمک نکرد برم تو بازار کار

😔😔خیلی سخته من تو سالنا میرم وقتی میگن باید خودت مشتری بیاری میخام بگم شما از همون اول خودتون مشتر ...

تازه باید اجاره ای لاین هم بدی

مشتری هم سخت گیر میاد بگو برات اینستا استوری بزارن تبلیغتو کنن اف بزن ببین چی میشه 

عکس بزار اینستا و پیجتم جذاب کن 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

تازه باید اجاره ای لاین هم بدیمشتری هم سخت گیر میاد بگو برات اینستا استوری بزارن تبلیغتو کنن اف بزن ...

کی برام استوری بزاره؟

بنظرت پیجمو چجوری باید جذاب کنم؟

پیج دارم ولی حس میکنم محتواهام باید یکم خلاقانه تر باشع ولی نمیدونم چجوری

مربیمم بهم برنامه ای معرفی نکرد ک پوست صورت و اینارو صاف کنم 

از طرفی بنظرت گوشیم آیفون نیس مشکلی نداره تو عکاسی؟

کی برام استوری بزاره؟بنظرت پیجمو چجوری باید جذاب کنم؟پیج دارم ولی حس میکنم محتواهام باید یکم خلاقانه ...

از همکارات بخواه پیج اصلی سالن بگو برات تبلیغ کنه 

برای اینکه عکسات خوب در بیاد از رینگ لایت استفاده کن

سعی کن پیجت حرفه ای باشه ریلز بزار 

عکس پروفایل پیجت عکس خودت بزار با کیفیت 

از همکارات بخواه پیج اصلی سالن بگو برات تبلیغ کنه برای اینکه عکسات خوب در بیاد از رینگ لایت استفاده ...

عاخه سالنی نرفتم ک هنوز 

رینگ لایتم هنوز پولم نرسیده بخرم 

رینگ لایت چقدری بگیرم خوبه؟

بنظرت اشتبا کردم دوره چشم و لب ثبت نام کردم؟

عاخه سالنی نرفتم ک هنوز رینگ لایتم هنوز پولم نرسیده بخرم رینگ لایت چقدری بگیرم خوبه؟بنظرت اشتبا کردم ...

ارزون بخر زیاد پول خرج نکن

بهتره یه سالن پیدا کنی کار کنی که تبلیغ کنن برات 

وگرنه اینجوری نمیشه 

سعی کن یه سالن شیک و پر مشتری پیدا کنی 

اگه مدل کار کنی و عکسات تو پیجت مرتب و تمیز باشن پیجت وایب خوبی بده سریع میزارن پیششون شروع به کار کنی و برات تبلیغ میکنن ماهای اول آف بزن ارزون کار کن 

بعدشم قطعا مدیر سالن میگه من نمیتونم برات مشتری پیدا کنم بگو مشکلی نداره خودم کم کم مشتری پیدا میکنم 

اونا خودشونم تبلیغتو بعداً میکنن از سالن آرایشگاه کم کم مشتری پیدا می‌کنی 

ارزون بخر زیاد پول خرج نکنبهتره یه سالن پیدا کنی کار کنی که تبلیغ کنن برات وگرنه اینجوری نمیشه سعی ک ...

مدل پیداکردن سخته حتی حاضر نمیشن برای شیشصد تومن بیان بخدا 

بنظرت دوربینم الان a35 خوبه؟

میخاستم برم ایفون قسطی بردارم برا عکاسی والا انقد مشتری ندارم ترسیدم اونم بشه هزینه الکی 

توروخدا اگ اینجا سختته راهنماییم کنی میشه ایدی روبیکا یا تلگراممو بهت بدم اونجا راحت تر باشی؟

عاخه من هیشکیو ندارم راهنماییم کنه حتی عمم ک سالن داره اونم تازه ازین سالن محلیا. مشتریاشو نداد ب من نا امید ترینم بخدا 

مربیمم ک خیلی مغروره نمیشه باهاش حرف زد اصلا

مدل پیداکردن سخته حتی حاضر نمیشن برای شیشصد تومن بیان بخدا بنظرت دوربینم الان a35 خوبه؟میخاستم برم ا ...

باشه عزیزم درخواست بده